Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 ΥΓ: Λάκη μη... θα κάψεις το χωριό ;D Θα σου βρώ Νύφη σε 30΄λεπτά μιλάμε!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Οποιος δεν εχει δει Terry with the gang στα Bobby's και στις Γλυφαδες εχει χασει! Εκει να δεις ποζεριες και κακο-τι ωραια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Θα σου βρώ Νύφη σε 30΄λεπτά μιλάμε!!!! Να σαι καλά βρε Λάκη μου, αλλά σου διαφεύγει μια μικρηηηή λεπτομέρεια. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και όπως και να το δεις υπάρχουν πολλές διαφορές με το σήμερα. Πχ, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τότε έπαιζα με... Ibanez ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D @ gvour Κρύβε λόγια ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 @ gvour Κρύβε λόγια ;D ;D ;D Τι λες ρε φίλε! Κι εμείς που είμασταν δηλαδή? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Να σαι καλά βρε Λάκη μου, αλλά σου διαφεύγει μια μικρηηηή λεπτομέρεια. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και όπως και να το δεις υπάρχουν πολλές διαφορές με το σήμερα. Πχ, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τότε έπαιζα με... Ibanez ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αν δεν άλλαξες δραματικά χτένισμα από τον Νοέμβριο που σε είδα....καλλίτερος είσαι τώρα! Έχω και εγώ IBANEZ........πρώτη μου φορά αισθάνομαι περίφανος γι' αυτό ΤΩΡΑ! ;D ;D ;D ;D Edit: To video πρέπει να διαχωριστεί από το θέμα και να γίνει sticky ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Αν δεν άλλαξες δραματικά χτένισμα από τον Νοέμβριο που σε είδα....καλλίτερος είσαι τώρα! Έχω και εγώ IBANEZ........πρώτη μου φορά αισθάνομαι περίφανος γι' αυτό ΤΩΡΑ! ;D ;D ;D ;D Μπα το ίδιο μαλλί έχω ;D Να σου πω, καλά που δεν είναι on line ο Funkybassman γιατί θα έπεφτε... γιούχου για τα ibanez ;D ;D ;D @ Στράτος Δεν πιστεύω να ήσουν σε τίποτα... καταγώγια στην Γλυφάδα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 @ Στράτος Δεν πιστεύω να ήσουν σε τίποτα... καταγώγια στην Γλυφάδα ;D ;D ;D Όχι βρε, μόνο Bobby's (και σε έβλεπα τότενες) και Spider ήμουν. :D ΓΝΩΡΙΖΩ! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Όχι βρε, μόνο Bobby's (και σε έβλεπα τότενες) και Spider ήμουν. :D ΓΝΩΡΙΖΩ! ;D ;D ;D ;D ;D Λυσάξατε πανάθεμα σας ;D Για καλό το ανέβασα; Θα με κράζει αύριο ο Yameth- σαν να τον ακούω: «Ρημάδι το κάνατε πάλι, ξεσαλώσατε, ήμαρτον κλπ» ;D ;D ;D Λοιπόν επιστροφή στην νομιμότητα ;D με τους λατρεμένους μου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Phil Lynott - Can't Get Away Phil Lynott - The Man's A Fool Goodnight! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις