Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?»  ;D ;D ;D 8)

Το ακούς Νέστορα;  ;D

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?»  ;D ;D ;D 8)

Το ακούς Νέστορα;  ;D

Μήπως την ξέρει,να μας την γνωρίσει; Γιατί είναι η αδυναμία μας...  ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?»  ;D ;D ;D 8)

Πραγματι ειναι δυσκολο να ξεπεραστει!Μιλαω για τους ZZ παντα. ;D ;D

Θα απαντησω με καθαρη και ανοθευτη τεχνη:

Και ακομα περισσοτερη τεχνη(με Pam Anderson στο βιντ):

• Moderator

Και ακομα περισσοτερη τεχνη(με Pam Anderson στο βιντ):

Τι να μας πούνε τώρα και αυτά τα... γατάκια  ;D ;D ;D ;D Παμ και... μπαμ και καλά  ;D

Εδώ δες... τέχνη  ;D ;D

Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου!

Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80.

Άσχετον.

www.sonicspace.gr

Ρε συ τι επαιζε ο Mανουσελης?Σου πεφτουν τα σαγονια ανετα(κι οι κοπελιες δε λεω,καλα παιζουν)!

Στο μουσικο μερος ομως σ εχω.;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-ο ηχος ειναι λιγο καπως αλλα δε βαριεσαι το περιεχομενο παιζει ρολο:

• Moderator

Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου!

Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80.

Άσχετον.

Α χα «θεματάκι με αντιπροσωπία & συμπεριφορά» λοιπόν  ;D ;D ;D ;D

Τώρα που το λες ο Βαγγέλης είχε κάτι Roland  ::) ;D ;D ;D

@ gvour (κι οι κοπελιες δε λεω,καλα παιζουν)!

Ήμουν σίγουρος ότι θα εκτιμήσεις την εγχώρια... τέχνη  ;D ;D ;D

Και ναι, ο Μάνος κένταγε  8)

ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε.

Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ;

Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε .

• Moderator

Τι να μας πούνε τώρα και αυτά τα... γατάκια  ;D ;D ;D ;D Παμ και... μπαμ και καλά  ;D

Εδώ δες... τέχνη  ;D ;D

ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ FΑCEBOOK ....ΤΩΡΑ!

• Moderator

ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε.

Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ;

Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε .

Όχι μας τάιζε  ;D ;D ;D ;D

Μπα εμείς ήμασταν εκπαιδευμένοι από μόνοι μας  ;D

Βασικά Mark, Μάνος, Βαγγελής και εγώ ήμασταν μπάντα- είχαμε και έναν αμερικάνο τραγουδιστή- και βαράγαμε ας πούμε ποζεριές  8)

Ο Μιχάλης μας πήρε πακέτο γκρουπ. Απλά μας εδώθει η ευκαιρία να κάνουμε την τρέλα μας σε μεγαλύτερα ακροατήρια  ;D ;D ;D ;D

Ο Μάνος έκτοτε έχει φτάσει σε... αστρικά επίπεδα το παίξιμο του- είχα ακούσει κάτι κομμάτια του πριν λίγα χρόνια και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα  8)  

ΥΓ: Λάκη μη... θα κάψεις το χωριό  ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου