Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 8) ZZ Top with Carmen Electra By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?» ;D ;D ;D 8) Το ακούς Νέστορα; ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?» ;D ;D ;D 8) Το ακούς Νέστορα; ;D Μήπως την ξέρει,να μας την γνωρίσει; Γιατί είναι η αδυναμία μας... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 By far το... καλύτερο clip που έχει παρελάσει από την κατηγορία «Τι μουσική ακούτε τώρα?» ;D ;D ;D 8) Πραγματι ειναι δυσκολο να ξεπεραστει!Μιλαω για τους ZZ παντα. ;D ;D Θα απαντησω με καθαρη και ανοθευτη τεχνη: Και ακομα περισσοτερη τεχνη(με Pam Anderson στο βιντ): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Και ακομα περισσοτερη τεχνη(με Pam Anderson στο βιντ): Τι να μας πούνε τώρα και αυτά τα... γατάκια ;D ;D ;D ;D Παμ και... μπαμ και καλά ;D Εδώ δες... τέχνη ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου! Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80. Άσχετον. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Ρε συ τι επαιζε ο Mανουσελης?Σου πεφτουν τα σαγονια ανετα(κι οι κοπελιες δε λεω,καλα παιζουν)! Στο μουσικο μερος ομως σ εχω.;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-ο ηχος ειναι λιγο καπως αλλα δε βαριεσαι το περιεχομενο παιζει ρολο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Γάτες και ξερό ψωμί. Πιουρ ροκ μπέϊμπι! Γάντι η μαλλούρα σου αγόρι μου! Ο τύπος στα πλήκτρα άχτι τον έχω. Μπήκαμε μαζί στην Φειδίου. Ζητήσαμε το ίδιο συνθ. Είχαν μόνο ένα τεμάχιο και το πήρε ο ''διάσημος''. Εγώ το πήρα φθηνότερα όμως, την ίδια μέρα. Roland JV 80. Άσχετον. Α χα «θεματάκι με αντιπροσωπία & συμπεριφορά» λοιπόν ;D ;D ;D ;D Τώρα που το λες ο Βαγγέλης είχε κάτι Roland ::) ;D ;D ;D @ gvour (κι οι κοπελιες δε λεω,καλα παιζουν)! Ήμουν σίγουρος ότι θα εκτιμήσεις την εγχώρια... τέχνη ;D ;D ;D Και ναι, ο Μάνος κένταγε 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε. Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ; Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Τι να μας πούνε τώρα και αυτά τα... γατάκια ;D ;D ;D ;D Παμ και... μπαμ και καλά ;D Εδώ δες... τέχνη ;D ;D ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ FΑCEBOOK ....ΤΩΡΑ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 ΔΕΝ μπορω να διαπιστωσω που στο καλο κουρευτηκες ΡΕ TERRY .Πρεπει να γινει χωρος απονομης τιμης και δοξης το κουρειο η κομμωτηριο που σε κουρεψανε. Καλα ο Μανος ηταν (για τωρα δεν ξερω ) εκπληκτικος κιθαριστας ε Τερρυ ; Επισης Μιχαλης τους εκανε και ειδικη προπονηση στα σαλτα για να εχουν καλη σκηνικη παρουσια.Εξ'ου και οι γραμμωση στους κοιλιακους του Τερρυ ...η τους αφηνε νηστικους ..ελα πες μας ρε . Όχι μας τάιζε ;D ;D ;D ;D Μπα εμείς ήμασταν εκπαιδευμένοι από μόνοι μας ;D Βασικά Mark, Μάνος, Βαγγελής και εγώ ήμασταν μπάντα- είχαμε και έναν αμερικάνο τραγουδιστή- και βαράγαμε ας πούμε ποζεριές 8) Ο Μιχάλης μας πήρε πακέτο γκρουπ. Απλά μας εδώθει η ευκαιρία να κάνουμε την τρέλα μας σε μεγαλύτερα ακροατήρια ;D ;D ;D ;D Ο Μάνος έκτοτε έχει φτάσει σε... αστρικά επίπεδα το παίξιμο του- είχα ακούσει κάτι κομμάτια του πριν λίγα χρόνια και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα 8) ΥΓ: Λάκη μη... θα κάψεις το χωριό ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις