fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2012 Τι άλλο θα άκουγα τέτοια ώρα με μπύρες και τα συναφή! Ευχαριστώ πολύ Σταύρο και Λάκη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2012 Κομματαρα-και live ακομα καλυτερο-οπως επισης πολυ ωραιος δισκος ολο το Kingdom of Desire. Το βιντεο που ποσταρα ειναι η live εκτελεση απο το "Live Fields" του 1999. Οσο και να εψαξα δεν το βρηκα στο YouTube οποτε χτες το εκανα βιντεο και το ανεβασα. Δεν το ονομασα καν, ενα 2 του εβαλα μονο σαν τιτλο γιατι ηδη το YouTube μου εχει σβησει ενα account. :P Anyway μιλαμε για απιστευτο live το "Live Fields", απο τα πλεον αγαπημενα μου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2012 Η οθόνη βουλιάζει σαλεύει το πλήθος εικόνες ξεχύνονται με μιας πού πας παλληκάρι ωραίο σαν μύθος κι ολόισια στο θάνατο κολυμπάς Και όλες οι αντένες μιας γης χτυπημένης μεγάφωνα και ασύρματοι από παντού γλυκά σε νανουρίζουν κι εσύ ανεβαίνεις ψηλά στους βασιλιάδες τ' ουρανού Ποιος στ' αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό προβολείς με στραβώνουν και πάω και γονατίζω και το αίμα σου φιλώ Πού πας παλληκάρι πομπές ξεκινούνε κι οι σκλάβες σου ουρλιάζουν στο βωμό ουρλιάζουν τα πλήθη καμπάνες ηχούνε κι ο ύμνος σου τραντάζει το ναό Ποιος στ' αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό οι προβολείς με στραβώνουν και πάω και γονατίζω και το αίμα σου φιλώ ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Down this road - Saint Jude Leadbelly - Somebody's Diggin' My Potatoes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxGx Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ακραίο χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Could It Be Magic - Donna Summer (Vinyl) 1976 Δεν υπάρχουν πια τέτοιες φωνάρες και τέτοιες ερμηνείες λέμεεεεεεε :D :D :D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Τι ομορφο κομματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Τι ομορφο κομματι! Φανταστικο κομματι. Και το αλμπουμ ολο γενικα τα σπαει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Και το αλμπουμ ολο γενικα τα σπαει. Kι αυτο και το live τους. Και μπορει ο Jimmy Barnes να χει χασει τη μιση του φωνη σε σχεση με τους Chisel αλλα ακομα κι ετσι σπαει κοκκαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις