pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Καλήμερα!! Δωσατε ρεστα οι "Τσιγγανοι". Με φτιαξατε τη μερα! Kαλοι αυτοι οι Cherry φιλος φουζιον αλλα για τσεκαρε κι αυτους.Eνα δισκο εβγαλαν στην ουσια(το δευτερo περιεχει τα του πρωτου+bonus)αλλα σπανε κοκκαλα: Eδω τρωει'' η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι '' και εμφανισιακα ,Φανταστειτε καποιος επιχηρματιας να μην τους πληρωνε τι θα παθαινε.Ασε που μου θυμιζουν τον freerock1974 στο υφος και στην χροια της φωνης ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Eδω τρωει'' η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι '' και εμφανισιακα ,Φανταστειτε καποιος επιχηρματιας να μην τους πληρωνε τι θα παθαινε.Ασε που μου θυμιζουν τον freerock1974 στο υφος και στην χροια της φωνης ;D Eχεις σε ολα δικιο Περυ. Επισης να προσθεσω οτι και οι δυο-freerock και Williamson-ειναι σπουδαιες φωνες. Και ναι γιατι οχι συγκρινω τον freerock με φωνες τετοιου επιπεδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 King Karma - Devil's Road KING KARMA - INTO THE EVERLAST Γκρουπάρα! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Tower Of Power Soul With A Capital "S" Lugano 2010 Αλλο ενα ετσι για τον απογευματινο καφε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Δεν είναι σαν το original το οποίο είναι απο τα αγαπημένα μου ,αλλά και αυτα τα παλικάρια δε πάνε πίσω!Εξαιρετική δουλειά η τελευταία του Gregg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Thunder - Giving The Game Away Thunder - All I Ever Wanted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Tι φωνη και αυτος ο RODGERS!!!! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2012 Tι φωνη και αυτος ο RODGERS!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ειναι απο τους αγαπημενους μου,οροσημο για το ροκ αλλα.... :-\ Εδω ειναι πολυ λιγος.Το κομματι δεν του παει καθολου και η δραματικοτητα του Mercury ως ερμηνευτη κανει τον Rodgers να ακουγεται σαν παιδακι.. Eντελως προσωπικη αποψη. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις