greekdrums Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Dhafer Youssef Quartet - Les Ondes Orientales μαγεία... www.autokanelis.gr
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Αφιερωμένο... από το αγόρι που μας ετοιμάζει για εκεί που λέει ο τίτλος του τραγουδιού.. Talking Heads - Road To Nowhere Talking Heads - Road To Nowhere - YouTube all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Το soundtrack της μέρας ;D ;D ;D Μπράβο... μπράβο... βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο mood. ;) all this has happened before and will happen again
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 ;D ;D ;D Μπράβο... μπράβο... βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά μπαίνουμε στο mood. ;) Ναι γιατί μετά ακολουθεί αυτό Black Sabbath Paranoid Με το ΓΑΠ στα φωνητικά να μας χορεύει στο ταψί :'(
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 OΚ λοιπόν... πάρε ένα και από εμένα στο ίδιο κλίμα (αυτό που θα ακολουθήσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων) ;) Ευκαιρία να θυμηθώ και τα νιάτα μου ;D all this has happened before and will happen again
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2011 OΚ λοιπόν... πάρε ένα και από εμένα στο ίδιο κλίμα (αυτό που θα ακολουθήσει σήμερα το βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων) ;) Ευκαιρία να θυμηθώ και τα νιάτα μου ;D Άντε μιας και μόνο μέσω της ομοιοπαθητικής αντέχεται αυτή η μέρα το καλύτερο για το τέλος όταν θα είναι πια αργά...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Keith Emerson - Creole Dance Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Vangelis - Mask (Movement 1) Specs talks, Mgs walks
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Λίγο νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά ................ δύσκολη μέρα. Πολύ γλυκιά φωνή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις