S9F Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Πιο "ωμή" εκτέλεση απ΄αυτή δεν νομίζω οτί υπάρχει. Επίσης στο 2:07,κάποιος διαφωνούσε με το...ηχητικό αποτέλεσμα και αφού ήταν που ήταν δίπλα,αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 η τρέλα η ίδια 8) ;D Sun Ra - Berlin - 1986 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Πενθώ τον Σκοτ. ManOwaR - Battle Hymn Αυτός ο δίσκος πάντως είναι από τους αγαπημένους μου. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Manowar - Bridge of Death ΗΑΙL!! Αυτός ο δίσκος πάντως είναι από τους αγαπημένους μου Φίλε dmilo νομίζω δεν έπαιζε ο Scot σε αυτό το άλμπουμ (όχι ότι έχει σημασία...) R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Φίλε dmilo νομίζω δεν έπαιζε ο Scot σε αυτό το άλμπουμ (όχι ότι έχει σημασία...) R.I.P. Σωστά! Θενξ για τη διόρθωση :) (πάντως παραμένει, μαζί με το hail to england, στους αγαπημένους μου ;D) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τι φωνάρα............ If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 ....και μην μου αρχίσετε τις "μπούρδες" ότι το Original είναι καλλίτερο..και ξέρω εγώ!! Δείτε το βίδεο :o :o ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Α, ενδιαφέρον το σέρβις ;D Ποια αεροπορική εταιρία είναι; Γιατί έλεγα να πάω κάνα ταξίδι για το Πάσχα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις