argytar Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Ένα χαβαλέ κομματάκι που σκαρώσαμε με τον κουμπάρο μου Νίκο Ανδρόνικο! Πώς σας φαίνεται>>?? beerz.wma ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Σου έδωσε έμπνευση η carbonita! Στο κλίμα των ημερών είσαι! Άντε χρόνια Πολλά!!! Μου έκοψες τη χολή βέβαια στο 1:40 (το άκουγα δυνατά) ;D ;D ;D. (στο 3:06 πλέον ήμουν προετοιμασμένος ;D).Μπύρεεεεςςςςςςςςς Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Σου έδωσε έμπνευση η carbonita! Στο κλίμα των ημερών είσαι! Άντε χρόνια Πολλά!!! Μου έκοψες τη χολή βέβαια στο 1:40 (το άκουγα δυνατά) ;D ;D ;D. (στο 3:06 πλέον ήμουν προετοιμασμένος ;D).Μπύρεεεεςςςςςςςςς Οοοοοοοοοοοοοοουπς έπρεπε να προειδοποιήσω ότι οι στάθμες είναι απότομες σε κανα δυο σημεία! (Εχω μαλώσει με τους κομπρέσσορες -εκτός όταν παίζω με τελε) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 μπυρεεεεεες!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 μπυρεεεεεες!!!! :D Μπυρες Μπυρες Μπυρες Μπυρες Μπυρες Μπυρες Μπυρες Μπυρες Μπύρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Για όσους δεν το άκουσαν... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση