Προς το περιεχόμενο

AMP OR V-AMP???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

:lol: :D

απλα θελω να βρω χρονο να γραψω και το αλλο σολο που πιστευω θα ειναι ακομη καλυτερος ο ηχος και μετα να σας πω. :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι να πεις θα υπάρξει τρόπος να ηχογραφείς με το guitar rig ενσωματομένο στο χέρι σου σε μορφή ρολογιού... :lol:

Άκου να δεις.

Μέχρι να πεις θα υπάρξει τρόπος να ηχογραφείς με το guitar rig ενσωματομένο στο χέρι σου σε μορφή ρολογιού... :lol:

rofl.gif

www.facebook.com/YourPaintedSmile

τι σου θυμιζει περισσοτερο??τραντζιστορ?λαμπα?η ψυφιακο?? 8)

Το τι μου 'θυμίζει' δεν έχει καμμία σημασία.

Απάντησα ήδη από το προηγούμενο μου post. Πιστεύω ότι ο ίδιος αυτός ήχος είναι το ίδιο 'εύκολο' να βγει είτε με τον κλασσικό ενισχυτή+μικρόφωνο, είτε με κάποιο ψηφιακό ή αναλογικό modeller, είτε με software.

Και ξαναλέω ότι τις διαφορές (στο αυτί μιλάμε πάντα, όχι στην αίσθηση που είχες εσύ όταν έπαιζες), θα τις καταλαβαίναμε αν μιλάγαμε για (α) πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου (wav, wmv lossless έστω) και (β) για κάποιον 'χαρακτηριστικό', όχι εύκολα αντιγράψιμο ήχο ενισχυτή (π.χ. ο ήχος στους τάξη Α single ended ενισχυτές, σαν αυτόν που χρησιμοποιεί ο kotsadoros είναι δύσκολο και ίσως αδόκιμο να αντιγραφεί κατά τη γνώμη μου).

Αυτή είναι και γενικότερα η θέση μου απέναντι σε τέτοια πειράματα τύπου 'βρες τι είναι'. Στην τελική αν σου αρέσει εσένα και στους ακροατές σου ο ήχος που βγάζεις, ποιος ενδιαφέρεται πως τον βγάζεις; Σωστά;

Αυτή είναι και γενικότερα η θέση μου απέναντι σε τέτοια πειράματα τύπου 'βρες τι είναι'. Στην τελική αν σου αρέσει εσένα και στους ακροατές σου ο ήχος που βγάζεις' date=' ποιος ενδιαφέρεται πως τον βγάζεις; Σωστά;[/quote']

Εσένα ήχοι που σου αρέσουν δεν σε ενδιαφέρει έστω απο περιέργια να μάθεις πως βγαίνουν τουλάχιστον απο την οπτική γωνία του εξοπλισμού;:wink:

(μην μπλέξουμε τα δάχτυλα και τα υπόλοιπα "ανθρώπινα")

You are wrong f**ked and overatted...

Εσένα ήχοι που σου αρέσουν δεν σε ενδιαφέρει έστω απο περιέργια να μάθεις πως βγαίνουν τουλάχιστον απο την οπτική γωνία του εξοπλισμού;:wink:

(μην μπλέξουμε τα δάχτυλα και τα υπόλοιπα "ανθρώπινα")

Ναι και βέβαια! Από περιέργεια, όπως είπες, και μόνο...

Όπως είπα όμως ο συγκεκριμένος ήχος δε μου φαίνεται τίποτα το συνταρακτικό, τουλάχιστον στην ποιότητα που τον άκουσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός και κατάλληλος γι'αυτό το 'ύφος' μουσικής που επέλεξε ο whitenoise.

Εδώ αν ακούσεις τους ήχους στο DVD της Line6 για τα modelling προϊόντα της (χωρίς να βλέπεις έτσι; ) μερικές φορές μένεις με το στόμα ανοιχτό και ξεγελιέσαι...

whitenoise με εχεις ηδη προιδεασει οτι εχεις στα χερια σου μια μεγαλη ανακαλυψη που θα μας απασχολησει . κανονισε να μας απογοητεσεις . το τραβηξες τοσο πολυ που περιμενουμε πολλα απο σενα :)

αν δεν ανταμειφθει η υπομονη μας θα πεσει χλαπατσα...χ εχε ! :):) (πρεπει να μπει ενα κουμπι "χλαπατσα" διπλα σε καθε ποστ . να το παταμε και να το ευχαριστιομαστε:):):) )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου