georgekz750 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Κατι τετοιο δηλαδη ε; ;D ;D ;D ;D Α μπραβο! Εγω εχω με τη μινι μαους! Θελεις να κανουμε μπαντα? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Το βρηκα στα πρακτικερ και ειπα να τα βαλω πανω κ εγω. Τωρα ψαχνω κατι να τα κουβαλαω,μου κανει αυτο https://www.thomann.de/gr/thomann_effect_pedal_bag.htm αν καποιος εχει καμια παραγγελια απο thoman θα το εκτιμουσα να το πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 @ doubletrouble Ποιό είναι αυτό από τα Praktiker; Τί είναι; Πες πες πες πες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 @ doubletrouble Ποιό είναι αυτό από τα Praktiker; Τί είναι; Πες πες πες πες ;D το λεει ραφι στο πρακτικερ και η αρχικη μορφη ειναι έτσι εχει 8 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Εσύ του έκανες κάποια μετατροπή - πχ του έκοψες κανα κομμάτι - ή το χρησιμοποίησες αυτούσιο; Οι φωτογραφίες με ξεγελάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Εσύ του έκανες κάποια μετατροπή - πχ του έκοψες κανα κομμάτι - ή το χρησιμοποίησες αυτούσιο; Οι φωτογραφίες με ξεγελάνε. Nαι αφαίρεσα την μια σανιδα,και το εκοψα εκει που τελειωνει το velcro,και ξανακαρφωσα το πιχακι που τα κραταει.ουτε 10 λεπτα δουλεια. η διαστασεις που το εκανα ειναι 46χ30 τόσο χρειαζόμουν,νομιζψ ολοκληρο ηταν 70 ποντους πλατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2017 εβαλα και κατι απο κατω να "παταει" στην μια πλευρα για να δωσω λιγο κληση μεγαλυτερα ποδαρακια. και απο κατω καλωδιακη τροφοδοσιας για 8 πεταλια mooer 5 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση