Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Στις αντιπροσωπειες της 3Μ & στο ebay. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Προσφατα εβαλα το heavy duty velcro απ τα leroy γιατι το χυμα "velcro" χριτσ χρατσ...ηταν χαλια...λες και τα πεταλια τα κραταγαν μιξες... Δεν ξερω τι κανει το dual lock...αλλα τα 22ε που εδωσα...επιασαν πολυ τοπο...δεν ξεκολανε τα πεταλια με τιποτα...κολλαει υπερβολικα...τοσο πολυ που ωρες ωρες οταν πρεπει να βγαλω καποιο, αισθάνομαι οτι θα ξεκολλήσει το ξυλο παρα το πεταλι.. www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Tο ζητούμενο είναι πώς κολλάει κανείς το dual lock στην πεταλιέρα και στο πετάλι, ώστε να εισπράξει το όφελος του dual lock, διαφορετικά το κόλλημα καταλήγει να είναι αυτό που προσδιορίζει το πόσο καλά κολλάει το ένα στο άλλο και όχι το dual lock. Δηλαδή αν τραβώντας φεύγει και το dual lock μαζί, κάναμε μια τρύπα στο νερό. Το dual lock έρχεται ως αυτοκόλλητο λοιπόν, και μάλιστα ισχυρό, ή πρέπει κανείς να βρει μια λύση στο κόλλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Το dual lock έρχεται ως αυτοκόλλητο λοιπόν, και μάλιστα ισχυρό, ή πρέπει κανείς να βρει μια λύση στο κόλλημα; αυτοκόλλητο και μαλιστα πανισχυρο (εγω τα αφαιρουσα τραβωντας το με ...ταναλια ;D),το μονο που απαιτειται ειναι οι επιφανειες που θα κολλησει να ειναι στεγνες και καθαρες ,επισης κολλαει μονο σε σκληρες επιφανειες (ξυλο,γυαλι,πλαστικο κτλ) οχι πανω σε χαλια,τσοχες κτλ. ενα μεγαλο..αισθητικο &...sanitary.. ;D ατου του ειναι οτι δεν μαζευει σκονες και μπιχλα οπως οι πεταλιερες που εχουν "χαλι" απο velcro. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Στα πεταλια πως θα το κολησεις αν δεν ειναι αυτοκολλητο; Ναι, αυτο ειναι ενα ψιλο-issue... το οποιο το σκεφτηκα μετα :P Βασικα σκεφτηκα να βαλω heavy duty κολητικη ταινια διπλης οψης αλλα δεν ξερω ποσο καλα θα κολησει. Ισως πρεπει να ψαξω να βρω αυτοκολητο velcro χυμα. Θελω να αποφυγω τη λυση του dual lock γιατι θα μου κοστισει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 βλέπω κόστος 12.80Ε το μέτρο το dual lock, δεν είναι και τραγικό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Θελω να αποφυγω τη λυση του dual lock γιατι θα μου κοστισει πολυ. νταξ' και με velcro θα κανεις σωστη δουλεια. Δε θα χτυπας και φραπε με τα πεταλια. Το dual lock οπως αναφερει και ο superfunk ειναι αρκετα πιο εξελιγμενη λυση, πιο καθαρη, πιο γερη και εχε υποψιν οτι χρειαζεσαι λιγοτερο dual lock για τα ιδια πεταλια. εγω κολαω τεσσερα τετραγωνα (μηκος μικροτερο απο 3cm) Dlock στις ακρες του πεταλιου και σηκωνω ολη τη βαση απο αυτο το πεταλι αφοβα. Δεν ξεκολαει με τιποτα. Φροντιζεις απλα να κολησεις σε καθαρη επιφανεια. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 14 μηνες μετα το ποστ/ερωτηση μου, επιτελους εφτιαξα την ραφιερα, σορρυ, πεταλιερα. (περισσοτερες φωτο εδω: https://plus.google.com/photos/106386574196148404096/albums/6030670903757043473?authkey=CN7zx6WX2sPq3QE) Το μεγα ερωτημα τωρα ειναι πως θα την μεταφερω... Οι διαστασεις της ειναι 61cm x 32cm x 10cm, εκτος απο το υψος ιδια με της Pedaltrain 2. Εχεις κανεις καμια ιδεα για φτηνη θηκη (max 20€) σ' αυτες τις διαστασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία πράματα! Καλόπαιχτα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 ωραιες πεταλιερες! εχω κι εγω δυο μεγεθη απο το ικεα, το μικρο και το μεγαλο, φοβερα πρακτικα και φτηνα, ειδικα για σπιτι. Βεβαια τα πεταλια πρεπει εκτος απο το να μπαινουν να βγαινουν κιολας ευκολα, ειδικα για οποιον αλλαζει συχνα την συνθεση της πεταλιερας του :) ειναι σημαντικο αυτο. Δεν εχω βεβαια εμπειρια απο dual lock, εχω ακομα τα original velcro σε δυο pedaltrain που εχω εδω και αρκετα χρονια... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση