alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Γεια και χαρά σε όλους! Με αφορμή ενα θρεντ που διάβασα χτες στο telecasterforum...οπου ενας τυπάς έφτιαξε απο το μηδέν-με μηδέν κόστος-ενα αξιοπρεπές pedalboard... διαβάστε το θρεντ εδω http://www.tdpri.com/forum/stomp-box/153763-my-do-yourself-ikea-pedalboard-build-thread.html Οπότε είπα να το φτιάξω και εγώ...μιας και ειχα ανάγκη ενα pedalboard και ακομα και για κάποιον που δεν έχει πιάσει σφυρί ποτέ στα χέρια του..εμενα δλδ...μου φάνηκε σχετικά απλή υπόθεση... Ενδεικτικά ολο το project μου βγήκε περίπου 12 ευρώ...(ράφι, 4m velcro αυτοκόλλητο, βίδες) Όποτε here we go..σημερα το πρωί στα IKEA τσίμπησα ενα ραφακι GORM 77x31... Uploaded with ImageShack.us www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Ύστερα πετάχτηκα κέντρο και έπιασα 4 μετρα μαύρο velcro... το πρώτο testing των πεταλακιων πάνω στο μελλοντικό σούπερ-απίστευτο pedalboard ;D Uploaded with ImageShack.us www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Για τα 4 πετάλια μου ήταν πολύ μεγάλο...όποτε είπα να το "κοντύνω"... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Και ξαναβιδωμα... Uploaded with ImageShack.us www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Έτοιμο να υποδεχθεί το velcro... Uploaded with ImageShack.us Με velcro... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Με πετάλια...αλλά βεβαία τα καλώδια σε κάποια φάση πρέπει να αλλαχθούν με πιο κοντά... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Τελικό κόστος...12 ευρω... ΙKEA ραφι "GORM" 77x31 = 3 ευρω VELCRO 4M = 7,50 ευρω Βιδες = 2,50 Ελπίζω να σας αρέσει.... ;D p.s δεν μαρεσει να έχει κλήση όποτε μάλλον δεν θα βάλω το ξύλο από μπροστά... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D1George Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Ωραια και οικονομικη λυση!.. και την κανεις και οπως θες.. Μπραβο Αλεξη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Mucho gracias! :D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Με έξτρα κόστος 3 ευρώ θα μπορούσες να πάρεις ένα μαύρο σπρέι και να την κάνεις να φαίνεται πιο επαγγελματική. Good Job. :) Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Με έξτρα κόστος 3 ευρώ θα μπορούσες να πάρεις ένα μαύρο σπρέι και να την κάνεις να φαίνεται πιο επαγγελματική. Good Job. :) καλή ιδέα.... αλλά... 1) το μαύρο δεν μαρεσει πάνω απο μαύρο velcro...2) δεν έχω υπομονή...3) δεν έχω ιδέα απο βαψίματα...ούτε με σπρέι..ούτε με πινέλο...ούτε με τίποτα! :) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 εν το μεταξύ... πρόσεξε κανείς το guitar stand απο PVC σωλήνες? ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση