ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Noμιζω οτι ειναι η καλυτερη πασα για να το εξευτελισουμε εντελως... ;D ;D Ημιανας! Πα να φαω κατι σαρακοστιανα που χει στο σπιτ και να γυρισω ''ορμωμενος'' ;D Φαε μια στρατ. Δεν ειναι απο κρεας. ΟΥΣΤ!! ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Φαε μια στρατ. Δεν ειναι απο κρεας. ΟΥΣΤ!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ξυπνησες πουλακι μου?Ή μηπως ειχες αυπνιες... ;) Στρατοκοστιανα ρε,ελαφρυ γευμα,ευπεπτον και υγιεινον... Οχι σαν κατι αλλα βαρια που σου καθονται στο στομαχι μπετον αρμε και μετα τα 40 σου βγαζουν δισκοπαθειες... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 καλημερονερορερουρια σας. Ρε φιλε....οι μικροαπολαυσεις τσι ζωης ειναι αυτες. Καλυτερα μιας ωρας λες πωλ και αυπνιες παρα μεχρι τα 40 λαγανες. εχω να σου πω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ!!! μπορεις να κανεις ωχ απο τωρα ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΙΑΝΑΑΑΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑ!!!!!!!!! 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 μπορεις να κανεις ωχ απο τωρα Mη μου πεις οτι ξεσκονισες τον κουραμπιε.... :o Προσεχε κακομοιρη μου. Σ εφαγα... Κατα βαθος ζηλευωωωω... Ο τιτλος του τραγουδιου ειναι ''Bad love'' παντως. Nα ακουμε και κανα στιχο,οχι μονο τα ριφ... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 με ξεσκονισε ο κουραμπιες ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Έλα ρε φίλε! Καλό. (Είναι οι back κιθάρες λιγο σιγά στο κουπλέ; Λέω τώρα...). Κατά τα άλλα, οτι θα περίμενα απ'τον Σταύρο, σε ελάχιστα πιο Light (λέω πάλι τώρα...). Το καλό είναι η συνεργασία που γίνεται μεταξύ μελών του νοιζ, το οποίο είναι και το καταπληκτικό του Ιντερνετ. Άντε μην αρχίσω τώρα το μπλα μπλά πάλι! ;) Πάντως τέτοιες συνεργασίες να υπάρχουν, να αυξάνονται και να παίζει ο ένας με τον άλλο! Μπράβο ρε παιδιά! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Thanks Nikolas.Να σαι καλα. Ελπιζω να τον πεισω και για κατι πιο light στο μελλον(με την καλη εννοια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 (Είναι οι back κιθάρες λιγο σιγά στο κουπλέ; Λέω τώρα...). Εγω παλι νομιζω οτι μου φυγαν πιο κατω οι ρυθμικες στο ρεφραιν.(οι αριστερα-δεξια). Ενιγουεη.. Να σαι καλα Νικολα για το σχολιο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Κομπλε κι αυτο το τεμαχιο. Μαρεζε Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Nα σαι καλα Delta.Χαιρομαστε που σ αρεζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση