freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Αλλη μια συνεργασια με τον gvour(συμφορουμιτη). Η συνταγη γνωστη και αγαπημενη,παλιομοδιτικο ροκ... (Αυτο αγαπαμε οι καψεροι..) Μου στειλε ντραμς και κιθαρες,εβαλα φωνη,μπασο,χαμοντ και ενα σολο στο τελος. Μιξαρισα στο cubase sx3. Τhanks Γιωργο για τον αερα ανανεωσης..(Σ αυτο που αγαπω παντα ;)) Kαλη ακροαση! BAD_LOVE_final_mp3.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Σαν ακροατής και μόνον θα σου πω ότι μου άρεσε παρά πολύ ΚΑΙ αυτό. Τώρα για λαθάκια και παρατηρήσεις δεν είμαι και genius τεχνικά για να βασιστείτε στα λογία μου. Μπράβο και παλι μπράβο! :) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Thanks Mutt.Aσφαλως και βασιζομαστε στα λογια σου. Κι εμεις επειδη γουσταρουμε και μονο το κανουμε.Να 'σαι καλα. Τhanks Stavros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 …και όμως Ξάδερφε, το κομμάτι είναι το πρώτο PURE ROCK που σε ακούω να τραγουδάς. Ούτε Hard Rock, ούτε South Rock ούτε εντός - εκτός και ξέρω εγώ. Αν είχε δε και Female back vocals στο chorus (όχι πολλά μία – δυό – τρείς μαύρες να τονίζουν το δεύτερο στίχο κάθε μέτρου ;D ;D) και σε κάνα άλλα δύο σημεία π.χ. στο 1:58 στο «and I wanna….for your love» κάνα δύο woo – hoo πάνω στο hammond (οι μαύρες πάντα), ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. Καλά ρε δεν έχει τίποτα τέτοιες εκεί κοντά; 8) 8) Well Done ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ. Well Done! :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Thanks LK! Προσεξε το καλυτερα και θα δεις οτι εχει γυναικεια φωνητικα.Αν δεν ακουγεται εκει καλα η φωνη μου θα προσβληθω(Σταυρε δωσε πιο δυνατα τα δευτερα). Επισης στο τελος αρχισα να παιζω το σολο αλλα ο Κος Σπυρος με την ευγενεια που τον διακρινει και στο δικο σας clip(το οποιο σκοτωνει μια και το λεμε) με ενα ομορφο και ευγενικο σπρωξιδι ανελαβε δραση παλι.Εχει τον τροπο τελικα.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Προσεξε το καλυτερα και θα δεις οτι εχει γυναικεια φωνητικα.Αν δεν ακουγεται εκει καλα η φωνη μου θα προσβληθω(Σταυρε δωσε πιο δυνατα τα δευτερα). Κάτσε γιατί θα με τρελάνεις ; Το πάθα μια φορά σήμερα (άκουγα μόνο ό,τι έβλεπα ;D), τώρα μου λες και εσύ ότι έχει δεύτερα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ φωνητικά; Και μάλιστα τα κάνεις εσύ, ενώ σε λένε Γιώργο; ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ; Δεύτερες άκουσα (ή μου φάνηκε και αυτό :D) στο "Bad Love", γυναικείες δεν άκουγα. ??? ;D με ενα ομορφο και ευγενικο σπρωξιδι ανελαβε δραση παλι.Εχει τον τροπο τελικα.......... ...Ι know..I KNOW!!!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Αν είχε δε και Female back vocals στο chorus (όχι πολλά μία – δυό – τρείς μαύρες να τονίζουν το δεύτερο στίχο κάθε μέτρου Δεν ειναι εδω και η Αρετη μαμωτ... Δε ειναι μαυρη βεβαια,μαυριζει λιγο το καλοκαιρι. ;D Που σαι..την αλλη βδομαδα μαλλον θα ρθω κατα Αλιακμονα. Α πιουμε κανα καφε απο κεινονα το καλο.(Αν οκαφετζης δεν το κλεισε λογω κρισης..). @Τhanks Sir Muttley Προσεξε το καλυτερα και θα δεις οτι εχει γυναικεια φωνητικα. Επισης στο τελος αρχισα να παιζω το σολο αλλα ο Κος Σπυρος με την ευγενεια που τον διακρινει και στο δικο σας clip(το οποιο σκοτωνει μια και το λεμε) με ενα ομορφο και ευγενικο σπρωξιδι ανελαβε δραση παλι.Εχει τον τροπο τελικα.......... Θα τα ανεβασω ν ακουγονται ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.. Αν τ ακουσουμε μονα τους,θα πεσει το γελιο τσ αρκουδας..ο Μαντραχαλος κανει ''ουουουου...'' Μ αρεσουν τα σπρωξιδια μετα απο τα ξιδια.. ;D Και του Λακη... 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Το Γιωργος ειναι το δευτερο ονομα. Το πρωτο δεν το γραφω(το γυναικειο)διοτι δεν το ξερει ακομα η γυναικα μου. Μολις το μαθει θα το πω. Ι know you know. Τι ξιδια δασκαλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Θα τα ανεβασω ν ακουγονται ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.. Αν τ ακουσουμε μονα τους,θα πεσει το γελιο τσ αρκουδας..ο Μαντραχαλος κανει ''ουουουου...'' Ά! έτσι πες, και δεν βρίσκω στο τηλέφωνο τον κουμπάρο μου τον ψυχίατρο. Τα “ουου” , του μαντράχαλου τα ακούω, στο βάθος αλλά τα ακούω. Άντε ντε, έλα! Θα τον πιούμε ώξω ρέ τον γκαφέ, να δούμε και καμία κορασίδα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 . Τι ξιδια δασκαλε? Μονο κομφορτ πινω αν και θα πρεπε να αρχισω τις μπυρες. Ξερεις το γιατι... Καποτε πολλα... Τωρα,με 2 ποτα ειμαι γκολ... Γι αυτο αν κατεβω κατω,μη με εξευτελισετε με τον Στρατ... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση