Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Ρε ανθρωπε, σε παρακαλω, μη με εκνευριζεις αλλο. Σου ειπα ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ ΑΥΤΟΣ. Το μπασσο δηλαδη δεν εχει pre amp. Θες να περασεις απο πρεβεζα να το δεις?? Κοντα εισαι. Αυτους τους μαγνητες τους περιμενα 5 μηνες, αν του ελεγα στειλτους πισω και φερε μου pre amp θα εκαναν αλλους 5 μηνες για να ρθουν. Υπαρχουν μερικοι αθλιοι εμποροι (γιατι εμπορας ειμαι και γω) που για να γλυτωσουν κοστολογια περιμμενουν να μασουνε τεραστια παραγγελία, για διαφορους λογους, οπως ταχυδρομια μπονους κλπ κλπ. Εμενα το παιδι μου περιμενε και ειχε σκασει, οι pre amp με ειχαν μαρανει??!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 τι νομίζεις ότι είναι το preamp Δεν γινεται κουβεντα ετσι..... να με συγχωρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Το glockenklang ειναι αυτο: Το οποιο θελει μια μπαταρια 9 βολτ για να δουλεψει. Αν το μπασο δεν εχει πανω μπαταρια τι να κανω τωρα εγω να ψαξω καλυτερα μπας και την βρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένας επαγγελματίας όπως ο Σταύρος σε χρέωσε ένα preamp και δεν στο τοποθέτησε..μα τον θεό είμαι στο τσακ να τον πάρω τηλέφωνο... Αυτά που λες είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες για έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ όπως ο Σταύρος.. Τώρα αν ο Σταύρος ξέχασε να σου βάλει το preamp και έσυ δεν του το είπες τότε είναι μια παρεξήγηση και όχι κουτοπονηρία Το να σε έκλεψε ο Ντούκας στο preamp και να στο χρέωσε και δεν στο τοποθέτησε εσκεμένα το βρίσκω απίθανο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 http://www.guitars.gr/el/news/380-ns-ice-blue-metallic-bass Εδώ γράφει Electronics: HUman Base connection diagram Γιατί αυτό? Δεν ξέρω καν τι εννοεί με αυτό..τα human bass είναι active και τα πλείστα έχουν glockenklang preamp I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Ρε συ και στο παρελθον ειχαμε μια αντιπαραθεση μαζι και απορω δηλαδη για ποιον λογο νεος ανθρωπος να εισαι τοσο δογματικος και απολυτος. Σου δειχνω το δελτιο παραγγελιας, το βλεπεις τι γραφει, σου δειχνω και το μπασο, το βλεπεις, αν δεν το ειδες καλα, πηγαινε στο σαιτ του Ντουκα και τοχει εκει σε πολλες φωτο, και θα δεις οτι δεν υπαρχει θεση για μπαταρια, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ PRE AMP. και αφου βλεπεις ολα αυτα μου αρνεισαι.....κλπ ΠΑΡΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Το μπασο το ειχα κανονισει 850 ευρω και το πληρωσα 1150. Ας ηταν τουλαχιστον αυτο που ειχα παραγγειλει και τα 300 παραπανησια θα τα ειχα χαλαλισει. Πολυ το κουρασαμε και κουραστηκαμε και μεις. Ψευτη μονο μην τολμησεις να με βγαλεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 απορω δηλαδη για ποιον λογο νεος ανθρωπος να εισαι τοσο δογματικος και απολυτος Δεν νομίζω ότι ήμουνα κάπου απόλυτος..στο μόνο που είμαι απόλυτος και βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι η ακαιραιότητα και επαγγελματισμό του Σταύρου πηγαινε στο σαιτ του Ντουκα και τοχει εκει σε πολλες φωτο, και θα δεις οτι δεν υπαρχει θεση για μπαταρια Καταρχάς δεν είπα οτι λες ψεματα και εχει preamp ειπα "Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένας επαγγελματίας όπως ο Σταύρος σε χρέωσε ένα preamp και δεν στο τοποθέτησε.. αν ο Σταύρος ξέχασε να σου βάλει το preamp και έσυ δεν του το είπες τότε είναι μια παρεξήγηση και όχι κουτοπονηρία" Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι γιατί δεν τον πήρες ενα τηλεφωνο και να του πεις..ρε φιλε δεν μου εβαλες το preamp που σου ΠΛΗΡΩΣΑ... Πάντως μπαταρία μπορεί να υπάρχει ακόμη και κάτω από το picguard!!!Δοκίμασες να ανοίξεις τα ηλεκτρονικά του και να ψάξεις? Όπως και να χει πάντως το preamp που μας έδειξες έχει 4 ποτενσιόμετρα...το μπάσο σου 3...είμαι σίγουρος ότι με ένα τηλέφωνο σου όλα μπορούν να λυθούν... Όμως όλο αυτό που συζητάμε φίλε μου είναι άλλο θέμα απο το [quote author=TSot Αν πας στο Σταυρο, θα σου πει 72 ευρω, και οταν τελειωσει και παρει χαρτι και μολυβι να κανει αναλυτικο λογαριασμο, θα σου ζητησει ενα χιλιαρικο. I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το κανω για να πεισω εσενα, αλλα να μην με νομισουν μεσα δω στο φορο μερικοι μεγαλοι ανθρωποι που εκτιμω παλαβο. Αυτο ειναι το οργανο και δω Βλεπεις τωρα εσυ εδω τιποτα glockenklang preamp και πρασινα αλογα?? Μπας και ξεχασε να το βαλει??Λες?? ;D Κι αφου εν παση περιπτωση ξεχασε ο Στηβ και δεν τοβαλε, δεν επρεπε να το αφαιρεσει απο τα 850 ευρω που ειχαμε συμφωνησει χωρις μαλιστα να τον παζαρεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 είμαι σίγουρος ότι με ένα τηλέφωνο σου όλα μπορούν να λυθούν... Δεν θα πεσω ποτε στο επιπεδο αυτο να παζαρευω την κλοπη. Σου εξηγησα τους συγκεκριμενους λογους που δεν το εκανα και θελω να τους σεβαστεις. Ο γιος μου δεν ξερει ακομα την αληθεια, αλλα δεν πειραζει θα του παρω αλλο καλυτερο σε λιγο καιρο (αν το θελεις παρτο 800 ευρω αφου σου φαινονται καλα τα 1150). Ας ηταν απο τη μερια του σωστος και τιμιος απεναντι μου, και απο μενα ωφελος και μονο θα ειχε. Τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά είναι πασιφανής η απουσία του pre- για να πω την αλήθεια μου είχε κάνει εντύπωση όταν στο αρχικό post περί του μπάσου είχα δει μόνο τρία ποτενσιόμετρα. Τότε μάλιστα έκανα λόγο για τρόπο τινά «Marcus Miller» προσέγγιση (ash/maple, preamp), αλλά παραξενεύτηκα που δεν το είδα στις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει preamp σε αυτό το μπάσο. Edit: Βέβαια δεν βοηθούσαν και οι φωτό, μόνο στην μια φαινόντουσαν τα knobs (αλλά όχι όλο το plate) αλλά τότε «κάτι» μου έλειπε. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις