Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά είναι πασιφανής η απουσία του pre- για να πω την αλήθεια μου είχε κάνει εντύπωση όταν στο αρχικό post περί του μπάσου είχα δει μόνο τρία ποτενσιόμετρα. Τότε μάλιστα έκανα λόγο για τρόπο τινά «Marcus Miller» προσέγγιση (ash/maple, preamp), αλλά παραξενεύτηκα που δεν το είδα στις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει preamp σε αυτό το μπάσο. Το ηξερα απο την πρωτη στιγμη αυτο καλε μου ντραμιστα γιατι δεν μασανε οι κατσικες ταραμα ουτε χαβιαρι, ;D αλλα αν σου παταει ο καλος το ποδαρι.....τι να κανεις??!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Βλεπεις τωρα εσυ εδω τιποτα glockenklang preamp και πρασινα αλογα?? Μπας και ξεχασε να το βαλει??Λες?? Όχι δεν βλέπω...πολύ πιθανών να ξέχασε ο άνθρωπος.. Για τα οικονομικά δεν ξέρω...Δικές σας δουλειές. Αν ήμουνα στη θέση σου θα του ζητούσα το preamp που παράγγειλα... Αλλά και πάλι...Είμαι σίγουρος ότι είναι μία παρεξήγηση που δεν είναι λόγος να γράφεις θα σου πει 72 και θα ζητήσει 1000... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Το ηξερα απο την πρωτη στιγμη αυτο καλε μου ντραμιστα γιατι δεν μασανε οι κατσικες ταραμα ουτε χαβιαρι, ;D αλλα αν σου παταει ο καλος το ποδαρι.....τι να κανεις??!! Εμ... μπασίστα ;D Απλά τότε υπέθεσα ότι για να μην λες κάτι, θα υπήρχε και τέταρτο knob που δεν φαινόταν στην φωτογραφία. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Απλά τότε υπέθεσα ότι για να μην λες κάτι, θα υπήρχε και τέταρτο knob που δεν φαινόταν στην φωτογραφία. Η κάποιο pull-push... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Η κάποιο pull-push... Ακριβώς. και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση. Προσωπικά ούτε τον Tsotir γνωρίζω, αλλά ούτε και τον Ντούκα. Όμως από την πλευρά του καταναλωτή- και αυστηρά από αυτήν- από την στιγμή που υπάρχει ένα τιμολόγιο όπου κάποιος έχει πληρώσει για κάτι και ο πωλητής δεν το έχει παραδώσει, με επιείκεια θα χαρακτήριζα τον πωλητή «αφερέγγυο» (τον Χ πωλητή, δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο). all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως το glockenklang δε χωράει στο συγκεκριμένο control plate, εκτός και αν βγει το output jack απ'το πλάι. (επίσης δε χωράει και μπαταρία στο control cavity μαζί με τα 4 ποτενσιόμετρα του glockenklang). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Και θες να σου πω και κατι αλλο φιλε ντραμιστα ;D, με πονεσε αυτη η ιστορια γιατι τα λεφτα δεν τα πληρωσα εγω αλλα το παιδι μου. Ειχε ενα ολοκληρο χρονο που μαζευε τα λεφτα απο τα χαρτζηλικια του για να παρει ενα fender jazzbase και γω τον επεισα να φτιαξουμε ενα στο Σταυρο, γιατι πιστευα και γω αυτα που πιστευει ο warwickplayer και μερικοι αλλοι για τον ανθρωπο αυτον. Ειχα παιξει και καποια οργανα του που παρεπιμπτοντως (αν εξαιρεσεις το ντιζαιν που ειναι 100 χρονια πισω απο τα fender) μου αρεσαν. Αυτο ακριβως δειχνει και το μεγεθος της αλητειας που παιχτηκε σε βαρος μου και σε βαρος του παιδιου (η κλοπη ειναι πταισμα γιατι... ουτε ταχουμε τσουβαλια αλλα δεν πειναμε κιολας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Συγνωμη και για τη δικη μου παρεμβαση. Η πλευρα σου φιλε Tsotir ειναι πληρως κατανοητη και σεβαστη. Αυτο που μου διαφευγει μονο ειναι γιατι δεν εκανες μια κουβεντα με τον Ντουκα για να διευθετηθει το ζητημα. Θα μπορουσες ας πουμε να παρεις το μπασσο και να επιστρεψεις μετα απο ενα διαστημα και να γινει η προσθηκη του preamp. Και το οργανο θα ηταν στα χερια σου και θα το ειχες σημερα πληρες. Λαθη ή παρεξηγησεις μπορει να συμβουν. Ειναι ανθρωπινο. Ειμαι βεβαιος πως δεν προκειται περι εσκεμμενη κινηση του οργανοποιου (τον οποιο εχω γνωρισει σε επισκεψη μου στο εργαστηριο του - συνεπεστατος και πολυ δωσμενος στη δουλεια του). just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Συγνωμη και για τη δικη μου παρεμβαση. Η πλευρα σου φιλε Tsotir ειναι κατανοητη. Αυτο που μου διαφευγει μονο ειναι γιατι δεν εκανες μια κουβεντα με τον Ντουκα για να διευθετηθει το ζητημα. Θα μπορουσες ας πουμε να παρεις το μπασσο και να επιστρεψεις μετα απο ενα διαστημα και να γινει η προσθηκη του preamp. Και το οργανο θα ηταν στα χερια σου και θα το ειχες σημερα πληρες. Λαθη ή παρεξηγησεις μπορει να συμβουν. Ειναι ανθρωπινο. Ειμαι βεβαιος πως δεν προκειται περι εσκεμμενη κινηση του οργανοποιου (τον οποιο εχω γνωρισει σε επισκεψη μου στο εργαστηριο του - συνεπεστατος και πολυ δωσμενος στη δουλεια του). Αυτό ακριβώς..Σε έχω ρωτήσει 100 φορές..αντ αυτού εσύ προτιμάς να τον κακολογείς...τι άλλο να πω δεν ξέρω... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Συγνωμη και για τη δικη μου παρεμβαση. Η πλευρα σου φιλε Tsotir ειναι κατανοητη. Αυτο που μου διαφευγει μονο ειναι γιατι δεν εκανες μια κουβεντα με τον Ντουκα για να διευθετηθει το ζητημα. Θα μπορουσες ας πουμε να παρεις το μπασσο και να επιστρεψεις μετα απο ενα διαστημα και να γινει η προσθηκη του preamp. Και το οργανο θα ηταν στα χερια σου και θα το ειχες σημερα πληρες. Λαθη ή παρεξηγησεις μπορει να συμβουν. Ειναι ανθρωπινο. +1 Δεν μας είπες αν επικοινωνήσατε για να του παραθέσεις το πρόβλημα. Μπορεί πραγματικά να ήταν μια λάθος συνεννόηση, π.χ μεταξύ αυτού και του ηλεκτρονικού του. Το ρώτησε και ο Warwick αλλά δεν έλαβε απάντηση. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις