Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Αγαπητε warwickplayer, δεν ειπα εγω κανεναν κλεφτη, αυτο εσυ το λες. Απο την παραθεση μιας παροιμιας μεχρι να αποκαλεσω καποιον κλεφτη απεχει παρασαγγας, σε τελικη αναλυση μπορει να ειμαι εγω ο κλεφτης. Οταν αγαπητε φιλε πας σε καποιον μαστορα ενα οργανο 30 ετων και του ζητας κατι το απολυτως συγγεκριμενο σε αυτο το οργανο, και αυτος για να σου παρει 40 ευρω για τον ηλεκτρολογο και 40 για υλικα καθεται και ξηλωνει πραμματα απο το οργανο (ευτυχως τα πηρα τα ξηλωματα και τα επανατοποθετησα), και οταν καθεται και χρεωνει σε επαγγελματια 35 ετων μουσικο (ασχετα αν αυτος ο μουσικος ειναι κουλος και μαλ@κας...λεμε τωρα ετσι??!!) σεταρισμα κιθαρας το οποιο δεν του ζητηθηκε, και εκ των υστερων αλλαξα μονος μου το σεταρισμα και το εφερα στα μετρα μου (οπως παιζω 35 χρονια δηλαδη). Οταν παραλαμβανεις το οργανο αυτο και πας στον ενισχυτη και το βαζεις και το βρισκεις με τη μιση ενταση απ οτι επαιζε και πα να σουρθει εγγεφαλικο (τι εκανα ο μαλακας κλπ κλπ), και καθεσαι και το ξηλωνεις και βρισκεις το θυληκο τζακ της κιθαρας βραχυκυκλωμενο πανω στο ξυλο και καθεσαι και το φτιαχνεις μονος σου. Οταν παραγγελνεις κατι ασημαντου κοστους και σε λεει "σε 5 μερες το χουμε" και ακομα το περιμενω, και και και και.... Οταν γινονται ολα αυτα..... Αγαπητε Ηλια, δεν ειχα σκοπο να κραξω κανεναν και ουτε κραζω κιολας. Απλα λεω μερικα περιστατικα, και γω επαγγελματιας ειμαι σε τελικη αναλυση (κανω μια δουλεια δηλαδη δεν ειμαι μισθωτος) και ξερω απο επαγγελματα. Σε σενα φερθηκε καλα γιατι εισαι ο Λιας ο Ζαικος, σε μενα οχι. Επισης δεν ειναι ανηθικο αυτο που κανω ετουτη τη στιγμη, εχω αποδειξεις για οτι λεω, εχω τεκμηρια, και αναγκη σε τελικη αναλυση δεν εχω κανεναν, και οποτε θες ειμαι στη διαθεση σου να σου πω και αλλα εδω απο τα μερη μου. Μήπως λες αυτό ; http://www.noiz.gr/index.php?topic=184515.0 Αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 .... εσύ έλεγες τα καλύτερα .... .....ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Σε σενα φερθηκε καλα γιατι εισαι ο Λιας ο Ζαικος, σε μενα οχι. Επισης δεν ειναι ανηθικο αυτο που κανω ετουτη τη στιγμη, εχω αποδειξεις για οτι λεω, εχω τεκμηρια, και αναγκη σε τελικη αναλυση δεν εχω κανεναν, και οποτε θες ειμαι στη διαθεση σου να σου πω και αλλα εδω απο τα μερη μου. Δεν θα διαφωνήσω σ'αυτό, δυστυχώς συμβαίνει συχνά-πυκνά... :-\ Ούτε και αμφισβητώ το επίπεδο σου ν'αξιολογείς την όποια κατασκευή. Η μόνη μου ένσταση είναι η εξής: αυτά που γράφεις εδώ, τα είπες και στον ίδιο; Αν ναί -και δεν μπόρεσες να βρείς λύση- τότε το βουλώνουμε, αν όχι, θα έπρεπε -κατά τη γνώμη μου- πρώτα να το δείτε μεταξύ σας. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Βρε Λια, με συγχωρεις δηλαδη, τι να δω και με ποιον??!! Εγω οπως λεει και ο αλλος παραπανω για τους ανθρωπους αυτους ειχα και ελεγα τα καλυτερα, και εφτασα στο σημειο να μην θελω να τους δω στα ματια μου. Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη του να τα βρω και να του πω και σουξα μουξα. Σου ειπα...τον εχω καμμια αναγκη για να καθησω εγω μιλωντας του και διευθετοντας τον σε θεματα που αφορουν τη δικη του τη δουλεια για να μην του βγει το κακο το ονομα?? Εγω εκανα μια συμφωνια μαζι του (με αποδεικτικα στοιχεια) η οποια απο μερια του δεν τηρηθηκε και απο μενα τηρηθηκε με το παραπανω (για οτι μου ζητησε... πληρωθηκε). Αν ο καθ ενας μας θελει να προστατεψει τη δουλεια του ας το κανει μονος του και να μην δινει δικαωματα, για να μη βγαινει ο πασας εις (οπως καλιωρα μου εγω τωρα) να γραφει μ@λακιες (εστω το δεχομαι και ετσι). Εδω στο δελτιο παραγγελιας http://www.noiz.gr/index.php?topic=184515.0 Βλεπεις καπου να λεει pre amp, κοιτα τις φωτο κατω στο μπασσο, βλεπεις τιποτε τετοιο και εγω δεν το βλεπω?? Το χειροτερο δε που ο καθ ενας μας δειχνει την ελεεινη και αχαλινωτη καρμιρια και βλαχια του (εξ ου και το προηγουμενο ρητο μου περι του κλεφτη που δεν εχει που να κρεμασει τη γουνα του γιατι φοβαται μην του την εκλεψουν) δεν το ειπα και ουτε προκειται να το πω. Το θεμα θεωρειται ληξαν και δεν ειχα καμμια προθεση να γραψω τουτη την ωρα τουτα τα πραμματα σε τουτο το θεμα. Απλα ειπα αυτο: Αν πας στο Σταυρο, θα σου πει 72 ευρω, και οταν τελειωσει και παρει χαρτι και μολυβι να κανει αναλυτικο λογαριασμο, θα σου ζητησει ενα χιλιαρικο. Αστο καλυτερα. Εκει ειναι να πας αν εχει κατι φτιαγμενο και το αφησε καποιος να σκασεις τα λεφτα στο χερι και να το παρεις. Τιποτε αλλο....!!!!! Που ειναι η αληθεια και απο μονο του δεν προσβαλει κανεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγραψα Βλεπεις καπου να λεει pre amp, κοιτα τις φωτο κατω στο μπασσο, βλεπεις τιποτε τετοιο και εγω δεν το βλεπω?? και θα πει καποιος, γιατι δεν του ειπες να επανορθωσει, και λεω... Περιμενε ο γιος μου 5 μηνες για το μπασσο αυτο, και αν εγω ειχα διαφορετικη συμπεριφορα θα περιμενε και αλλους τοσους, και το παιδι ειναι μολις 14 χρονων και το λυπηθηκα και εκανα το μ@λακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγραψα Βλεπεις καπου να λεει pre amp, κοιτα τις φωτο κατω στο μπασσο, βλεπεις τιποτε τετοιο και εγω δεν το βλεπω?? Άρα δεν σε υπέρ-χρέωσε απλά σου έβαλε ένα preamp που δεν του είχες ζητήσει.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Άρα δεν σε υπέρ-χρέωσε απλά σου έβαλε ένα preamp που δεν του είχες ζητήσει.... Αυτο καταλαβες εσυ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι εγω καταλαβα....του ζητησα ενα pre amp κσι δεν το εβαλε, αρα μου χρωσταει κι αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Εδω στο δελτιο παραγγελιας http://www.noiz.gr/index.php?topic=184515.0 Βλεπεις καπου να λεει pre amp, κοιτα τις φωτο http://www.noiz.gr/index.php?topic=184515.0 Βλεπεις καπου να λεει pre amp, κοιτα τις φωτο κατω στο μπασσο, βλεπεις τιποτε τετοιο και εγω δεν το βλεπω?? Το χειροτερο δε που ο καθ ενας μας δειχνει την ελεεινη και αχαλινωτη καρμιρια και βλαχια του (εξ ου και το προηγουμενο ρητο μου περι του κλεφτη που δεν εχει που να κρεμασει τη γουνα του γιατι φοβαται μην του την εκλεψουν) δεν το ειπα και ουτε προκειται να το πω. Αυτό μου δίνεις να καταλάβω μ αυτά που γράφεις... Και όντως στο δελτίο παραγγελίας γράφει Glockenklang preamp 2 band Μόνο οι μαγνήτες που έχεις στο μπάσο και το preamp κοστίζουν 450 ευρώ... Συγνώμη αλλά 1150 ευρώ για αυτό το όργανο είναι μια πολύ πολύ πολύ καλή τιμή... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι εγω καταλαβα....του ζητησα ενα pre amp κσι δεν το εβαλε, αρα μου χρωσταει κι αλλα. Μόνο εσύ το κατάλαβες αυτό... που ακριβώς πρέπει να δώ το preamp? τι νομίζεις ότι είναι το preamp ??? I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις