georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 τα υπολοιπα θργανα στην μπαντα (μπασο,και κυριως το μπουζουκι το οποιο δεν εχει συνηθως βεργα μεσα) δεν μας ειπες,αντιμετωπιζουνε τετοια προβληματα...??? Φανταζομαι οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να γινει αντιληπτο το ψιλοξεκουρδισμα απο ενα οργανο που παιζει συγχορδιες απο οτι σε ενα οργανο που παιζει μεμονωμενες νοτες (ποσο μαλιστα μεσα στην κολαση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Εμενα παντως αυτο που μου΄μεινε ηταν το ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ πλην Κυριακης.... Υπαρχουν ακομα μαγαζια που δουλευουν καθε μερα? Και μαλιστα ολη νυχτα? Μπορεις να μας πεις πως λεγεται το μαγαζι και που ειναι? Πολυ θα θελα να το επισκευτω καμμια Δευτερα βραδυ να κοψω κινηση.... Ετσι για να παρω ελπιδες για το επαγγελμα ρε αδερφακι! :P Θα σου αναφέρω ορισμένες λεπτομέρειες αλλά όχι διαφήμιση κλπ... Είναι στο Βόλο πάντως, μεγάλο μαγαζί, δουλεύει όλες τις ημέρες και μόνο Κυριακή έχουν ΡΕΠΟ. Φούλ στο κονσομασιόν, τα μπαλέτα τα λουλούδια και τα πιάτα.... Οι γυναίκοπαρεες στο μαγαζί καθημερινό φαινόμενο..... Το πρόγραμμα ώς τις 3 από μάπα μέχρι απαράδεκτο, ο ήχος μαύρο χάλι αλλά..... κάθε μέρα τίγκα... Μάλιστα μου έτυχε να περάσω 5 η ώρα το πρωί και να βγαινουν οι βραδυνοί και να μπαίνουν οι πρωινοί..... :o :o :o :o Το σερβις καταπληκτικό, τα πρώτα λουλούδια δωρεάν με το μπουκάλι και τα σέα του (80 το απλό) :o Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vranios Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 λογικα το πρωτο οργανο που θα επρεπε να εχει τετοια προβληματα ειναι το μπουζουκι για 2 κυριως λογους...πρωτον δεν εχει βεργα και το μανικο περνει ευκολοτερα,και δευτερον το κουρδισμα του (λογω των 2πλων χορδων) ειναι πολυ ποιο ευαλωτο σε υγρασιες και μεταβολες θερμοκρασιας... Φανταζομαι οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να γινει αντιληπτο το ψιλοξεκουρδισμα απο ενα οργανο που παιζει συγχορδιες απο οτι σε ενα οργανο που παιζει μεμονωμενες νοτες (ποσο μαλιστα μεσα στην κολαση) μαλλον δεν ξερεις σε τι ενταση παιζοντε αυτες οι νοτες για αυτο το λες...συνηθως τα μπουζουκια σε αυτα τα μαγαζια ακουγοντε 2 με 3 db λιγοτερα απο την απογειωση ενος f16... δεν μας ειπες ομως,οι κιθαρες που παιζει ο φιλος σου ειναι σωστα σεταρισμενες πριν τις παρει στα χερια του...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Μάλλον δεν πρόσεξες.... είναι 30 χρόνια επαγγελματίας και χρησιμοποίησε και δικές μου κιθάρες... Δεν υπάρχει θέμα Setup, καρασίγουρο. Το μπουζούκι είναι στο κέντρο του πάλκου και το μπάσο Δεξιά, ενώ η κιθάρα Αριστερά (εκεί χτυπάει ο εξαερισμός). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 μαλλον δεν ξερεις σε τι ενταση παιζοντε αυτες οι νοτες για αυτο το λες...συνηθως τα μπουζουκια σε αυτα τα μαγαζια ακουγοντε 2 με 3 db λιγοτερα απο την απογειωση ενος f16... Μαλλον ξερω μιας και ειμαι ο ηχοληπτης της απογειωσης ;D Οσο πιο πολλα db τοσο λιγοτερο αντιληπτο γινεται το καθε "φαλτσο" ή αν θελεις αλλιως το διακροτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω να είσαι ο ηχολήπτης αυτού του αίσχους που άκουσα στο συγκεκριμένο μαγαζί ??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vranios Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 α,ωστε εσυ εισαι ο υπαιτιος που ψαχνω τοσα χρονια...? :P οι αρμονικες που βγαζει το μπουζουκι (με βαθος ''το φαραγγι τις σαμαριας'' και διαφορα αλλα καλουδια πανω του),οσα db και να εχει δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ακουσεις,παρα μονο αν χρειαζεσαι ακουστικα βαρηκοηας...ειδικα απο το 10-12 ταστο και κατω...εδω νιωθεις τις ξεκουρδιστες αρμονικες στην ταλαντωση τις κιθαρας σου (και χωρις να ακους)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω να είσαι ο ηχολήπτης αυτού του αίσχους που άκουσα στο συγκεκριμένο μαγαζί ??? Παντως αν ειναι του ανεβασες το ηθικο ;D Μάλλον δεν πρόσεξες.... είναι 30 χρόνια επαγγελματίας και χρησιμοποίησε και δικές μου κιθάρες... Δεν υπάρχει θέμα Setup, καρασίγουρο. Το μπουζούκι είναι στο κέντρο του πάλκου και το μπάσο Δεξιά, ενώ η κιθάρα Αριστερά (εκεί χτυπάει ο εξαερισμός). Γιατι δεν αλλαζουν θεσεις ο μπασιστας με τον κιθαριστα ετσι ωστε να μην χτυπα στην κιθαρα ο εξαερισμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Θα σου αναφέρω ορισμένες λεπτομέρειες αλλά όχι διαφήμιση κλπ... Είναι στο Βόλο πάντως, μεγάλο μαγαζί, δουλεύει όλες τις ημέρες και μόνο Κυριακή έχουν ΡΕΠΟ. Φούλ στο κονσομασιόν, τα μπαλέτα τα λουλούδια και τα πιάτα.... Οι γυναίκοπαρεες στο μαγαζί καθημερινό φαινόμενο..... Το πρόγραμμα ώς τις 3 από μάπα μέχρι απαράδεκτο, ο ήχος μαύρο χάλι αλλά..... κάθε μέρα τίγκα... Μάλιστα μου έτυχε να περάσω 5 η ώρα το πρωί και να βγαινουν οι βραδυνοί και να μπαίνουν οι πρωινοί..... :o :o :o :o Το σερβις καταπληκτικό, τα πρώτα λουλούδια δωρεάν με το μπουκάλι και τα σέα του (80 το απλό) :o Μαλιστα.... Για μεγαλο μαγαζι και για τοσες ωρες βεβαια τα 70 - 80 δεν ειναι και σπουδαια ,αλλα σου λεει 6ημερο δικε μου, τι θες? Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να του κολλαει ενσημα ::) ::) ::) ;D ;D ;D ,αν και χλωμο το κοβω αλλα οχι εντελως απιθανο.... Ο χαλια ηχος ωρες ωρες μου φαινεται οτι αποτελει αναποσπαστο στοιχειο της κουλτουρας αυτων των μαγαζιων.... Πλακα πλακα, ο αλλος μπορει να γυρισει και να σου πει οτι "αν ειχαν αψογο ηχο θα ηταν και καπως ξενερωτο"! :D Παντως 80 ευρα κομπλε το μπουκαλι δεν ειναι κι ασχημα για μεγαλο μαγαζι, αρκει βεβαια να μην ειναι Τζονυ Ναπαλμ.... :P :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Πλάκα κάνω, ο ηχολήπτης εκεί μπορεί να έχει μάπα ήχο αλλά είναι ΗΡΩΑΣ αφού έχει τα πάντα πάνω του ακόμα και τα φώτα. Πάντως δεν νομίζω να θέλει ο μπασίστας να πάει εκεί (για μ@κ@κ@ τον έχεις??), άσε που ο φίλος μου αντέχει δεν αντέχει πλέον, τον έχει τσακίσει το κάθε μέρα και το ξεκούρδισμα. Μαλιστα.... Για μεγαλο μαγαζι και για τοσες ωρες βεβαια τα 70 - 80 δεν ειναι και σπουδαια ,αλλα σου λεει 6ημερο δικε μου, τι θες? Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να του κολλαει ενσημα ::) ::) ::) ;D ;D ;D ,αν και χλωμο το κοβω αλλα οχι εντελως απιθανο.... Ο χαλια ηχος ωρες ωρες μου φαινεται οτι αποτελει αναποσπαστο στοιχειο της κουλτουρας αυτων των μαγαζιων.... Πλακα πλακα, ο αλλος μπορει να γυρισει και να σου πει οτι "αν ειχαν αψογο ηχο θα ηταν και καπως ξενερωτο"! :D Παντως 80 ευρα κομπλε το μπουκαλι δεν ειναι κι ασχημα για μεγαλο μαγαζι, αρκει βεβαια να μην ειναι Τζονυ Ναπαλμ.... :P :P Κι όμως το μπουκάλι είναι οκ 100% (από κατανάλωση τα κονομάει το μαγαζί, δε ρισκάρει...) Είναι ψιλοαυστηρά με τα ενσημα κλπ πλέον, δεν ξέρω τι παίζει.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση