Προς το περιεχόμενο

Καινούριο τραγούδι από funky bassman!!!

funky_bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα ένα τραγουδάκι πάλι στο προσπαθώ να μοιάσω με garage/punk αν και αυτή τη φορά μου βγήκε πιο ατμοσφαιρικό... Το μπασάκι είναι ένα fender mexico (καινούριο στο οπλοστάσιο), η κιθάρα είναι η γνωστή ροζ squier bullet strat, τα drums από το ez drummer και τα πλήκτρα Midi από vst της Native Instruments FM7 και τα βιολιά Midi από το vst της DSK!!!

Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα  ;D

NEW1.mp3

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν,ωραία μπασογραμή.  8)

Ωστόσο,δε μου φέρνει καθόλου σε garage/punk το ύφος.Περισσότερο τύπου new wave/disco στυλ Anne Clark μου κάνει,το οποίο δεν είναι καθόλου - μα καθόλου - κακό.

υγ θα μπορούσε να είναι και soundtrack σε φιλμ του David Lynch (στα σημεία,που μπαίνει η παράνοια και ο μέσος θεατής δε βγάζει κανένα νόημα)

πιο εύκολα θα μπορούσε να ήταν garage/ punk (σε καμιά περίπτωση :)) πάρα θέμα σε ταινία του Lynch (σε καμιά περίπτωση ,δις  ;D)

Ρε συ funky_ καθάρισε τα  λίγο μη τα μπουκώνεις ...ξέρω γω, έτσι μου φαίνεται,  μπορεί και να με γελάνε τα αυτιά μου  ;)

rust never sleeps

Η ντράμς πάταγε σωστά.  ;D

.

.

.

Και η σύλληψη της μπασσογραμής ήταν καλή.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

υγ θα μπορούσε να είναι και soundtrack σε φιλμ του David Lynch

H Εύη μου έλεγε ότι θα μπορούσε να είναι soundtrack σε ταινία του Ψάλτη :P:P

Η ντράμς πάταγε σωστά.  ;D

.

.

.

Και η σύλληψη της μπασσογραμής ήταν καλή.  ;)

Υπάρχει πρόβλημα στον χρόνο?

LA ROJΑ ARMADA

Το phaser υποτίθεται ότι είναι καρφωμένο στα 100bpm!! Χρειάζεται φτιάξιμο ε? Αραίωμα προτείνεις?

Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την μπασογραμμή... Στην ουσία όμως είναι κλασσικό 2/4 με κατεβάσματα charleston  :-X

LA ROJΑ ARMADA

Υπαρχει ;D και επισεις υπαρχει και στο κουρδισμα

Thanks for the note... Στο κούρδισμα αν πω ότι το έχω ακούσει  άπειρες φορές το κομμάτι και μετά που το ανέβασα εδώ το παρατήρησα τι θα μου πείτε?  :o :o

LA ROJΑ ARMADA

Το phaser υποτίθεται ότι είναι καρφωμένο στα 100bpm!! Χρειάζεται φτιάξιμο ε? Αραίωμα προτείνεις?

Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την μπασογραμμή... Στην ουσία όμως είναι κλασσικό 2/4 με κατεβάσματα charleston  :-X

Ναι, δεν μιλάω για την ταχύτητα αλλά ότι κυριαρχεί στον ήχο του κομματιού. Δεν ξέρω αν θα λυθεί στη μίξη ή αν πρέπει να ξεμπουκώσει ο ήχος από την πηγή...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου