happydreamer Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Καινούριο κομμάτι προς σχολιασμό και παρατηρήσεις.. Enjoy.. hold_on.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 I enjoyed it. ;) Μετά και από αυτό, δηλώνω φαν. :) Το πας για cd σιγά-σιγά έεεεεε ? Παραδέξου το. !!! Πολύ ωραία μελωδία και ωραία φωνή. Μπράβο σου. (Πάντα ως απλός ακροατής μιλάω.) If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 He he!! Να σαι καλά φιλοσοφε! Εσύ θα πάρεις το πρώτο αντίτυπο μόλις κυκλοφορήσει το cd. ;D Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά ήμουν αρκετές μέρες χωρίς σύνδεση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 He he!! Να σαι καλά φιλοσοφε! Εσύ θα πάρεις το πρώτο αντίτυπο μόλις κυκλοφορήσει το cd. ;D Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά ήμουν αρκετές μέρες χωρίς σύνδεση.. Έχω υπομονή......... ;D ;D ;D If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 πολυ ωραιο κομματι....ωραιο κλιμα...αν θες βαλε ενα de esser στη φωνη...το σιγμα σου ειναι πολυ εντονο!! ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Μπράβο!!! Εξαιρετική φωνή, "ταμάμ" για το κομμάτι και το ύφος! Πολύ ωραίο συνολικό feeling! Και πάλι μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και τα καλά σας λόγια.Παναγιώτη έχεις δίκιο για τα σίγμα.Όταν το έφτιαχνα το κομμάτι δεν ήξερα ακόμα να χρησιμοποιώ το de-esser. Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Το καλύτερό σου ,για μένα, από κάθε άποψη :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ Γιωργία μου. Το εκτιμώ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση