odis13 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Πάντως εγώ κιθάρα δεν πήρα αλλά είναι Telecaster ;) 8) Βέβαια και κιθάρα που χα πάρει, πάλι Telecaster ήταν. Both of them, with a twist ;D Μιλας με γριφους γεροντα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Μιλας με γριφους γεροντα... ;D Την αλήθεια λέγω Γκλασχόπελ.... Για το δεύτερο έχω μιλήσει αρκετά. Για το πρώτο θα μιλήσω εν τάχει αύριο (για να χω και φωτό). Να μας ζήσουνε... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 κατ'αρχας καλο μηνα [και καλες tele!] ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Καλό μήνα και να τις χαιρόμαστε :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Celebrating 60 Years of the Fender Telecaster στο 1,14 απο πισω ειναι ο ενισχυτης μου ;D χρονια πολλα στη floral μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 H 60th anniversary θα ειναι απο το fender custom shop με αναλογη τιμη; ??? Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 οχι,απλα limited ειναι,δεν νομιζω να εχει μεινει καμμια απουλητη παντως..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 θρεντ με χρονιά πολλά ....και να λείπει ο Βασιλιάς της ??!!??!!?? Απλά ΔΕΝ γίνετε!!! http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 οχι,απλα limited ειναι,δεν νομιζω να εχει μεινει καμμια απουλητη παντως..... Αν ειναι αυτη, ο θωμας εχει αποθεμα http://www.thomann.de/gr/fender_60th_anniversary_telecaster_bb.htm Παντως η τιμη τσουζει λιγο...αναμενομενο... Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση