lgbesios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Ελληνικο στιχους Δεν είναι απαραίτητο τα έχουμε ξαναπεί Να είναι ροκ και να μην το φοβάσαι ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο τα έχουμε ξαναπεί EINAI - τα έχουμε ξαναπεί Αλλοιως αν δεν τραγουδατε στα Ελληνικα...να ΦΥΓΕΤΕ....να ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 έχε χάρη που γιορτάζεις σήμερα ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 θα μου πεις σε λιγο ΟΛΟΙ θα φυγουν και θα πανε αλλου για να γλυτωσουν την μεγαλη πεινα...τα ροκ γκρουπ μας μαραναν... ;D :P www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 (θα μου πεις σε λιγο ΟΛΟΙ θα φυγουν και θα πανε αλλου για να γλυτωσουν την μεγαλη πεινα...τα ροκ γκρουπ μας μαραναν... ) Επειδή ψές γύρισα απ΄έξω...και επειδή και εκεί δεν είναι χορτάτοι...μπορείς να μας πείς που τρώνε καλά ΚΑΙ παίζουν και ροκ? ;) ;) ΥΓ Σίγουρα στο Βερολίνο...αλλά λέω μπας και κάπου αλλού ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 ΥΓ Σίγουρα στο Βερολίνο...αλλά λέω μπας και κάπου αλλού στο Βερολινο ...ροκ δεν παιζει ΚΑΝΕΙΣ... κανα Τουρκικο hip-hop αν μπορεις να βγαλεις κατι θα κανουμε και για σενα... ;D...(οι μονοι που βγαζουν λεφτα απο τη μουσικη στην πολη ειναι οι hip hopers και μαλιστα οι Τουρκοι...ακομα και οι Γερμανοι hip hopers μαθαινουν Τουρκικα μπας & βγαλουν κανα φραγκο... ;D) τραβα καμμια Αγγλια ή καμμια Αμερικη... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 ΥΓ Σίγουρα στο Βερολίνο...αλλά λέω μπας και κάπου αλλού ;D ;D a) ΔΕΝ υπάρχει το αλλού b) Η αγροτική και ζωοτροφική παραγωγή του Βερολίνου φτάνει για όλον τον κόσμο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Παντως τοσο που ασχολουνται μαζι μας.... πηρανε τα χουγια μας...επειδη εχουν τρελλη αναπτυξη...κανουν τωρα και ΑΠΕΡΓΙΕΣ...για ....αυξησεις,αν ειναι δυνατον δηλ..... ;D, (εχουν να παρουν απο το 1990 οι Γερμαναραδες αυξησεις....) ;D παντως ΑΛΛΟΥ δεν υπαρχουν τετοια χαλια Κυναιγυρε.... ::) http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A0508/PressReleases/A0508_DKT39_DT_MM_12_2010_01_F_GR.pdf www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά από πολλά ελληνικά "ροκ" συγκροτήματα θέλω ένα μόνο πράγμα... τα λεφτά μου πίσω. ;D (μετά από τριακόσια εικοσιεφτά χιλιάδες θρεντς επί του θέματος μόνο στη πλάκα αξίζει να το πάρει κανείς, αν και δεν εννοώ φυσικά ότι είναι όλα για πλάκα - μεγάλωσα με αυτά και ορισμένα είναι εξαιρετικά) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 1) Ο κιθαρίστας να παίζει κιθάρα και να μην βαράει απλώς ακόρντα. 2) Ο κιθαρίστας (σε συνέχεια του -1-) να παίζει και κάποιο σόλο στο κομμάτι. 3) Ο τραγουδιστής να είναι frontman όχι μόνο γιατί δεν ήξερε να παίζει μουσικό όργανο και-τι-να-τον-κάνουν-τον-έκαναν-τραγουδιστή. Και επιτέλους, ας είναι πρώτα μουσικός-τραγουδιστής και μετά ερμηνευτής. Έχουμε χορτάσει από "ερμηνείες" και "ψυχή" από άσχετους! Ένας μελωδικός και απλά εκφραστικός τραγουδιστής (που θα έχει και κάποια έκταση στις ψηλές) είναι νομίζω αυτό που θα μου κάνει το συγκρότημα να διαφέρει από την φοιτητική παρέα που τζαμάρει προσπαθώντας. 4) Την κοπελιά με το Korg που παίζει το ξερό preset piano άσε την για πρόεδρο του fun club. Ο σωστός κημπορντάς πρέπει να ξέρει να υποστηρίξει τον ήχο του group. Α, ξέχασα να πω ότι είμαι της λογικής ότι η rock δεν πατάει μόνο στην ηλεκτρική, rock είναι το οτιδήποτε στα χέρια του κατάλληλου μουσικού. Απλά πράγματα περιμένω, λίγο Hammond και ίσως κάποιο υποστηρικτικό lead ήχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση