billmavra Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά θα ήθελα να κουσω τις προτάσεις σας ... Έχω fender fat stratocaster Mexican hss sunburst, line 6 floor pod plus , psp hacked και behringer acoustic simulator ...θέλω να τα δώσω όλα αυτά και να πάρω variax 700 + boss ds1 + boss ps6/5 + cry baby wah + boss bd2 ή ibanez ts9 + άλλη μια μέτρια κιθάρα ( ίσως epiphone Lucille η nighthawk )..... Έχω την δυνατότητα να πουλησω την κιθάρα μου γύρω στα 500€ και να ανταλλαξω την πεταλιερα με ibanez ts9 και cry baby και διαφορά γύρω στα 20€ ... Παρ´ολα αυτά όπως καταλάβατε δεν με καλύπτουν τα παραπάνω .. Μου μένει το hacked psp με τα πολλά παρελκομενα .... Να προχωρήσω στα παραπάνω ή να περιμένω και άλλο μήπως μου έρθουν όπως τα θέλω ...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 To hacked psp υποθέτω πως είναι σημαντικό μέρος του ήχου σου και γι αυτό μας ρωτάς ή αν θα σου έρθουν... δεξιά. Αν θες γίνει λίγο πιό απλός γιατί δεν καταλαβαίνω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω μεγαλύτερο δίλημμα... Να πάω για καφέ αύριο ή για ποτό? Αν πάω για καφέ θα ξοδεύω 3 ευρώ και θα μου περισσέψουν 2 αλλά δεν με καλύπτει γιατί θέλω να πιω και πότο και μου μένουν και 2 ευρώ να παίζω κορόνα γράμματα... ΟΥΦ!!!Μήπως να περιμένω να βρω άλλα 2 ευρώ στο δρόμο και να πάω και για καφέ και για ποτό;;;; ??? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Aν περιμενεις να βρεθει καποιος που να εχει ακριβως τα 5 πραγματα που θες ΚΑΙ να θελει να τα ανταλαξει με τα 5 πραγματα που δινεις εσυ, θα περιμενεις πολυ. Ισως και παντοτε :P Αφου βρηκες αγοραστη για την κιθαρα σου, πουλα την και παρε αυτη που θες. Αφου βρηκες ανταλλαγη για την πεταλιερα και σου δινουν πεταλια που θες, καντο. Τα υπολοιπα θα ερθουν σιγα σιγα... @funky_bassman Μη τον δουλευεις τον ανθρωπο ρε, δε συγκινεσαι απο το δραμα του? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Μη τον δουλευεις τον ανθρωπο ρε, δε συγκινεσαι απο το δραμα του? :P offtopic: αυτοί οι μπασίστες..μηδέν συναίσθημα.. ;D ontopic: Aν περιμενεις να βρεθει καποιος που να εχει ακριβως τα 5 πραγματα που θες ΚΑΙ να θελει να τα ανταλαξει με τα 5 πραγματα που δινεις εσυ, θα περιμενεις πολυ. Ισως και παντοτε :P Αφου βρηκες αγοραστη για την κιθαρα σου, πουλα την και παρε αυτη που θες. Αφου βρηκες ανταλλαγη για την πεταλιερα και σου δινουν πεταλια που θες, καντο. Τα υπολοιπα θα ερθουν σιγα σιγα... +1000,εννοείται.... Rome was not built in one day,my friend. ;) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 @funky_bassman Μη τον δουλευεις τον ανθρωπο ρε, δε συγκινεσαι απο το δραμα του? :P Σας παρακαλώ κ μοντουλάτορα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!!Δεν ξέρετε πως είναι να είστε παραπεταμένος έξω από το μαγαζί στο αγιάζι να παίζετε κορόνα γράμματα ζητιανεύοντας λίγη αγάπη τραγουδώντας το γνωστό άσμα "δωσ' μου 2 κατοστάρικα" και να ονειρεύεσαι ένα hacked psp που θα μπορούσε να ζεστάνει τα χεράκια σου προσπαθώντας να κάνεις το δύσκολο combo (ΔΔΧΟ) ώστε να σκοτώσεις τον δράκο και να βιάσεις εεεε δλδ να κερδίσεις την πριγκίπισσα... Σας παρακαλώ πια!!! Ζω όχι μόνο Δράμα, ΚΑΒΑΛΑ ζω!!! :'( :'( :'( LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου εχεις βρεθει σε πληρη συγχυση,και μ αυτην σιγουρα παει πισω ο πραγματικος στοχος:H μουσικη. Αν παλι ανηκεις σ αυτους που δεν ασχολουνται με τη μουσικη αλλα με τον εξοπλισμο, ο,τι και να σου προτεινουν,ο,τι και να πουλησεις-αγορασεις,παλι σε συγχυση θα σαι, να σαι σιγουρος... Προτεινω,πολυ φιλικα,να παρεις μια κιθαρα που σ αρεσει και εναν καλο ενισχυτη και να αρχισεις να παιζεις. Να υποθεσω οτι εισαι αρκετα νεος? ΤΩΡΑ ειναι η ωρα για ΠΑΙΞΙΜΟ(κιθαρας)με ο,τι οπλα εχεις! Μη χανεις χρονο(δεν πιστευω και τον υπνο σου..)με ανουσια διλληματα. Επειδη ισως δε σε βοηθαω... Μην πουλας την κιθαριτσα σου για κλαιν6.Ουτε για Ιμπανεθ. Παρε εναν καλο ενισχυτη,κρατα και το wah και ΠΡΟΧΩΡΕΙ.. Καλη συνεχεια! ΚΑΒΑΛΑ ζω!!! :'( :'( :'( Μπααα..οι Καβαλιωτες ειμαστε ψυχοπονιαρηδες.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Μην πουλας την κιθαριτσα σου για κλαιν6.Ουτε για Ιμπανεθ. Υποθέτω ότι ο φίλος δεν εχει παίξει ποτε με Variax700... Μη μασας, χτυπα τη vax και κανε πλάκα στους υπόλοιπους ότι έχεις πολλές και διαφορετικές κιθάρες.. δε θα σε καταλάβει κανείς... Η vax μπορεί και γιατρεύει ασθένειες όπως το GAS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Μη μασας, χτυπα τη vax και κανε πλάκα στους υπόλοιπους ότι έχεις πολλές και διαφορετικές κιθάρες.. δε θα σε καταλάβει κανείς... ::) http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Υποθέτω ότι ο φίλος δεν εχει παίξει ποτε με Variax700... Μη μασας, χτυπα τη vax και κανε πλάκα στους υπόλοιπους ότι έχεις πολλές και διαφορετικές κιθάρες.. δε θα σε καταλάβει κανείς... Η vax μπορεί και γιατρεύει ασθένειες όπως το GAS. Exω παιξει φιλε μου με την 700 και με καμια 10αρια Ιμπανεζ απο τις οποιες καλες ηταν μονο κατι signature ακριβα μοντελα. Επισης με ΠΑΡΑ πολλα μπλιμπλικια και ''ενισχυτες'' της κλαιν6. Για να παιζεις στο σπιτι σου οπως παιζεις play station,ειναι μια χαρα. Δεν αφοριζω τιποτα,γουστα ειναι αυτα. Αν του φιλου του μπηκε στο ματι ας την παρει. Βουρ για το μπαντζο φιλε μου! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση