E.G. Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 επειδη βλεπω θες να ασχοληθεις με κατασκευη, κοιτα και αυτα τα video για es335. ο τυπος εχει ολη την κατασκευη βημα προς βημα και με απλα εργαλεια. τα παντα τα κοβει με πριονι χειρος. http://handtooledguitars.com/Shbfree.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 σε ευχαριστούμε E.G :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 αυριο θα ανεβασω σε pdf σχεδον ολα τα σχεδια απο γνωστες κιθαρες. υπομονη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 αυριο θα ανεβασω σε pdf σχεδον ολα τα σχεδια απο γνωστες κιθαρες. υπομονη :) Παρακαλώ πρόσεξε να μην ειναι copyrighted υλικό ανάμεσα σε αυτά που θα ανεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομιζω γιατι τα φτιαχνω μονος μου στο autocad. το μονο που θα προσπαθησω ειναι να τα κανω pdf γιατι εδω δεν μπορω να αναιβασω dwg. μπορω απο μια φωτο να σου βγαλω το σχεδιο με ακριβεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 μηπως μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του? απο dwg σε pdf πως θα το μετατρεψω? απο την στιγμη που τα εχω σχεδιασει εγω εχω προβλημα με copyright? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 αυριο θα ανεβασω σε pdf σχεδον ολα τα σχεδια απο γνωστες κιθαρες. υπομονη :) A πολύ ωραία! ευχαριστούμε και για τα videos... βλέπω και τον gerrard να ενδιαφέρετε ;) Πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι όταν ξεκινήσω την διαδικασία της κατασκευής η πρώτη προσπάθεια θα είναι 100% telecaster!(την θεωρώ ευκολότερη απο τις άλλες) Οπότε οτι στοιχεία έχεις για tele πες μου σε παρακαλώ ..η εδώ η σε πμ ;) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 θα προσπαθησω να στειλω αυριο αναλυτικο σχεδιο για tele, την εχω φτιαξει, και τωρα κανω το set up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 ευχαριστω :D Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 θα προσπαθησω να στειλω αυριο αναλυτικο σχεδιο για tele, την εχω φτιαξει, και τωρα κανω το set up. thanks!... έχεις πμ http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση