tanS Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 les paul ηταν η πρωτη μου κιθαρα. θα το φτιαξω και αυριο βραδυ θα το εχεις Ευχαριστώ πάρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 καλο ειναι να αποφυγετε την les paul για πρωτη κατασκευη. ειναι και archtop. η τελε ειναι ευκολη, στην strato εχει τα contours για το χερι και την κοιλια που θα πρεπει να εχουμε μαθει να χειριζομαστε τη ρασπα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Προσωπικά θα έχω την βοήθεια από επαγγελματία , (μπουζούκι και κλασικές κιθάρες φτιάχνει) αλλά πιστεύω ότι θα με βοηθήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Προσωπικά θα έχω την βοήθεια από επαγγελματία , (μπουζούκι και κλασικές κιθάρες φτιάχνει) αλλά πιστεύω ότι θα με βοηθήσει αρκετά. Α εσύ είσαι άρχοντας ;) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 μπροστα στην κατασκευη κλασσικης κιθαρας, η ηλεκτρικη ειναι παιχνιδι. αρα ο φιλος σου θα σε βοηθησει. για εμενα πραγματικος luthier ειναι αυτος που φτιαχνει κλασσικες κιθαρες. εκει πραγματικα δινεις ζωη στο ξυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 σημερα δεν προλαβα να φτιαξω την les paul, αλλα εχω την SG. υπενθυμιζω την γεφυρα την βαζουμε με επι τοπου μετρηση βασει scale length. SGbodyeg.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 προτείνω το θέμα να καρφιτσωθεί για να το έχουμε πρόχειρο ανα πάσα στιγμή :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 αν καποιος θελει να φτιαξει custom σχεδιο, πχ. διπλος πελεκις, αρκει να μου στειλει φωτο του αντικειμενου και εγω μπορω να το φτιαξω σε διαστασεις κιθαρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2011 flying v FlyingVbodyeg.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Ευχαριστούμε πολύ E.G...δεν ήξερα οτι μπορείς να κανείς κάτι τέτοιο! Εγώ είχα στο μυαλό μου ένα σχέδιο tele αλλά λίγο διαφορετικό! Μια Fritz Bros που μου αρέσει τόσο πολύ που και το σχέδιο να μην είχα επειδή μοιάζει υπερβολικά με την tele θα έκανα την μετατροπή εγώ στο πάνω άκρο! Τώρα όμως λες ότι μπορείς να κανείς και Custom με απλά μια photo και αυτό είναι υπέροχο! Αν μπορέσεις να το κανείς σχέδιο θα σου ήμουν υπόχρεος! Αυτή είναι μια φτηνή china κόπια από την Fritz Bros super deluxe telecaster.... από το original site δεν μπόρεσα να πάρω photo. Να η κιθάρα και το σχέδιο που με έχει τρελάνει και που θέλω να φτιάξω.... http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση