Lorda01 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 @E.G. Ωραίος!Δώσε πράμα στο λαό ;D http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 λοιπων, το σχεδιο της TELECASTER το εφτιαξα σε autocad και το μετετρεψα σε pdf. δεν ξερω αν ειναι πλεον 1:1. θα το δω αυριο. επισης τα γραμματα δεν εμφανιζονται. μπορειτε να δουλεψετε με αυτο το σχεδιο αλλα μην τοποθετησετε την γεφυρα βασει σχεδιου. αυτο να το κανετε με επι τοπου μετρηση συμφωνα με το scale length. καλη κατασκευη telebodyeg.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Εχω αρχίσει και εγώ την μελέτη για να φτιάξω μια κιθάρα μόνος μου . Τα σχέδια θα τα κάνω στο solidworks και όταν τα τελειώσω θα τα ανεβάσω και εγώ.! @Ε.G , μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν αυτό το πρόγραμμα και να κάνεις μετατροπές σε PDF ενα προς ενα, και έχει αρκετά άλλα τιπς που βοηθάνε. DWGeditor by DSS (η εταιρεία που φτιάχνει το solidworks) Επίσης εδώ ενα λινκ με τα freee προγραμματάκια που δίνουν : http://www.solidworks.com/sw/products/free-cad-software-downloads.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 αυριο θα δω αν εγινε η μετατροπη σε pdf στη σωστη κλιμακα και θα αναιβασω και το μπρατσο. θελει κανεις καποιο συγκεκριμενο σχεδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Ηλία είσαι αστέρι! :) Να ξέρεις ότι... ότι ανεβάζεις εδώ τα βάζω σε ένα φάκελο για να τα έχω οδηγό μου όταν έρθει η ώρα! Όπως και το αυτό το θρεντ. Οτι πιστεύεις οτι μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή και έχεις και τον χρόνο βεβαίως ποσταρετο. Βασικά δεν βιάζομαι οπότε με την ησυχία σου. Σε ευχαριστούμε πολύ! http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Ναι. Εγω ενδιαφέρομαι για λες πολ στυλ, αν έχει κατι και μπορείς να το ανεβάσεις... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 les paul ηταν η πρωτη μου κιθαρα. θα το φτιαξω και αυριο βραδυ θα το εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 A πολύ ωραία! ευχαριστούμε και για τα videos... βλέπω και τον gerrard να ενδιαφέρετε ;) φυσικά και με ενδιαφέρει ;) Sir Muttley για πρώτη κατασκευή ψηφίζω και εγώ telecaster! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 φυσικά και με ενδιαφέρει ;) Sir Muttley για πρώτη κατασκευή ψηφίζω και εγώ telecaster! Χαλαρά! πρέπει να φτιάξω την αποθήκη όμως πρώτα και να αγοράσω και κάποια εργαλεία! Θα αργήσω λίγο αλλά θα πλακωθώ στο διάβασμα μέχρι τότε. http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 les paul ηταν η πρωτη μου κιθαρα. θα το φτιαξω και αυριο βραδυ θα το εχεις μου αρέσει πολύ σαν ιδέα αν και νομίζω πως είναι αρκετά δύσκολη σαν κατασκευή. Συγχαρητήρια πάντως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση