BlackScorpio Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Problem guys... Κατ' αρχάς μια ερώτηση. Τα 2 πιατίνια οταν είναι ανοιχτά πρέπει να είναι παράλληλα μεταξύ τους, ή να σχηματίζουν γουνιά? ;D Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Και δεύτερον, έλεγα να κάνω μια καινούργια αγορά σε stand. Καμια πρόταση εως 150e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Άλλοι τα θέλουν ίσια, άλλοι παράλληλα. Θέμα γούστου είναι... Εγώ επειδή μ αρέσει να το δένω σχετικά χαμηλά το ζυγίζω και το σφίγγω αρκετά και έτσι είναι παράλληλο. Αμα σ αρέσει πιο χαλαρό συνήθως πάντα θα έχει κάποια γωνία. Απο βάσεις τώρα τούτη δω είναι άριστη: http://drumstore.gr/productsdesc.php?id=1344 εκτός αν θές με 2 πόδια που εκεί ξεφεύγουν λίγο οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Αυτήν σκεφτόμουν και εγώ... Το ζύγισμα, πως το κάνεις? :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Προσπαθείς με κάποιο τρόπο να κρατήσεις το μανταλάκι κάθετο στο πιάτο και τότε αρχίζεις και βιδώνεις μέχρι να σφίξει αρκετά και να στέκεται μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Και εγω τα προτιμω σφιχτα και παραλληλα και με μικρο ανοιγμα. Οσο αφορα βαση εχω την Pearl H-900 εδω και 2 χρονια και ειναι ..σκυλα ;D Δες και τις yamaha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oeoOEO Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Η βαση ειναι μια : Pearl Eliminator . . . Την ειχα παρει 170 μεταχειρισμενη και μου βγηκε τελεια . . . Απλα κοιτα ebay η σε κανενα παρομοιο site. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Άμα είναι να δώσεις αρκετά χρήματα πάρε tama HH905 cobra ή Pearl eliminator. Θα ξεχάσεις το θέμα βάση hihat για αρκετά χρόνια. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Η αποψη μου οσων αφορα πεταλια κασσας -hihat η βασεις για πιατινια.. μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα γιατι συνηθως ειναι κια τα πρωτα που τα φτυνουν στα σετ αν ειναι φτηνιαρικα. Απο κει και περα...οτιδηποτε δεν ειναι dixon h maxtone h asama ειναι καλο.Ειναι θεμα γουστου. Εχω ενα ευαισθητο σημειο για τα yamaha πεταλια κασσας μιας και τα χρησιμοποιω 20 χρονια. Τωρα για πεταλι Hihat εχω ενα πεταλι της ΤΑΜΑ το LEVER GLIDE το οποιο το ειχα αγορασει απο το ΛΥΡΙΚΟΝ...οποιος το θυμαται.... Το εχω χμμ ::) 22 χρονια..Μονο λιγο σπρευ στις ενωσεις.. Καλυτερη διαφημιση νομιζω...δεν χρειαζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Τα 2 πιατίνια οταν είναι ανοιχτά πρέπει να είναι παράλληλα μεταξύ τους, ή να σχηματίζουν γουνιά? αν αισθάνεσαι ότι τα παράλληλα πιατίνια όταν είναι κλειστά κόβουν τον ήχο ε τοτε δωσε μια μικρή κλίση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Φίλοι ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Μάλλον θα κάνω υπομονή να μαζέψω φράγκα για καλύτερο stand απο αυτο που είχα στο μυαλό μου. Για πετάλι κάσσας εχω του πατέρα μου, ενα vintage Rogers USA με δερμάτινο ιμάντα, βαρύ στοιβαρό και δε το αλλάζω... Είναι υπέροχο. Οσον αφορά τα πιάτα έχω παρατηρήσει οτι αν δεν είναι παράλληλα, δεν κάνουν το "τσικ" που θέλω οταν τα ανοιγοκλείνω. Γιαυτο και η ερώτησή μου... Και κάτι αλλο εκτός topic. Οταν παίζω στο ride, και ξεκινάω να μετράω στο hihat με το πόδι, αρχίζω να μπερδεύομαι και χάνω το ρυθμό είτε στη μπότα, είτε στο hihat... Δεν έχουν ανεξαρτησία τα πόδια μου. Καμιά ασκησούλα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση