Προς το περιεχόμενο

Video/Trailer από το Dead Meets Lead

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι ανάλογο με Baldur's Gate και Titan Quest. Αυτό δεν είναι καν Diablo.

Προς αιματηρό prince of persia το βλέπω, ή god of war.

Κοινώς καθαρό action παιχνίδι (πιθανόν και με λίγους απλοϊκούς γρίφους) και όχι rpg.

Από το trailer, εμένα μου φαίνεται για third person action game, χωρίς ζαρζαβατικά εεεε ακροβατικά εννοώ. Δεν το βλέπω να έχει σχέση με prince of persia. Μπορεί να λέω και π@π@ριές. :)

Να τοποθετηθεί ο Nikolas που το τεστάρει για τον ήχο, τάχα μου τάχα μου.  ;D

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Thanks Philosophe...

Veeeeeery goooood !!

Again thanks

[quoteΕιδικά σε αυτά τα παιχνίδια, η μουσική είναι που σε βάζει στο κλίμα και εδώ, έστω και κλασματικά, πήρα λίγο...κλίμα.

off topic να πω, πως για μένα τα καλύτερα του είδους ήταν τα Baldur Gates και Titan Quest.

Δεν είναι ακριβως εκεί το παιχνίδι... ;)

Επίσης να ρωτήσω από περιέργεια και εάν δεν πειράζει, που τους/σε βρήκες/βρήκανε οι Βόρειοι ?

Με αρκετή εμπειρία και ρωτώντας...

Συνεχίζω off. Έχει πολλές πίστες, μπουντρούμια έχει, ποικιλία εχθρών, το gameplay καλό για slaughter ? end off.
Ναι, οχι, ναι, πολύ. ;D

Γενικά το βρίσκω καλό, προσωπικά, αλλά τι να πω πιά...

Το πως τους βρήκα τελος πάντων είναι θέμα πραγματικά εμπειρίας, γνωριμιών κλπ. Αφού έχω κάνει τόσα παιχνίδια, το πράγμα έρχετε πιο εύκολα, λίγο λίγο...

• Moderator

Δεν σου λέω τα standard πάλι Νικόλα για τη μουσική σου. Την ξέρεις την άποψη μου!

10/10!

Το παιγνίδι φαίνεται αρκετά αιμοσταγές , άρα θα μου αρέσει.!

Ερώτηση :  παίζει κάνα cheat (π.χ ctrl + alt+ N ) όπου όταν το πατάς ο Νέστορας θα γίνεται zombie και θα με κυνηγάει με μία strat και θα λέει «Είναι φωνητικά αυτά ρε;;;»…και εγώ να τον «πυροβολώ» από το ελικόπτερο;   ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου