AntonyPath25 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Ρε παιδια κανενα site με free παρτιτουρες για πιανο/πληκτρα ? Εχω βρει αρκετα,...αλα τα καλα κομματια ειναι με λεφτα, οποτε...και μπορελλλη !!! :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Ασχετο!!! αλλα τι σημαινει το "οεο" που ακουω και βλεπω παντου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 ΕΤΣΙ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ? ΟΕΟ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 κι εγω χαρηκα ακομα δεν ρωτησα και μου απαντησαν, ειπα :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Εμ τι το θελες αυτο το "οεο" με βαλες σε περιεργεια :) Βαλε στο google < midi file, score > και θα βρεις διαφορα. Εγω με αυτο το τροπο καποτε ειχα βρει πολλες σελιδες με μπολικο υλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Robas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Για ψάξτο λίγο εδώ http://www.pianofiles.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Μην ανυσηχεις ετσι γινεται μερικες φορες αλλα εχει την πλακα του :) Λοιπον ενα κολπο για παρτιτουρες ειναι να ψαξεις μεσω p2p (kazaa, emule, κλπ) για sheet music η να κατεβασεις midi και να τα περασεις ειτε απο Finale, Cubase, Midi Illustrator η οτι αλλο σε βολευει και να στα κανει παρτιτουρα...αλλα σαιτ δεν νομιζω να υπαρχει για κατι τετοιο Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 :D :D :D Αλλο ενα άσχετο... Με αυτο τι ενοείς? οποτε...και μπορελλλη !!! :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Ρε παιδια κανενα site με free παρτιτουρες για πιανο/πληκτρα ?Εχω βρει αρκετα' date='...αλα τα καλα κομματια ειναι με λεφτα, οποτε...και μπορελλλη !!! :? [/color'] Και μπορελη και Μπορμποκης μη σου πω..... :roll: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Μηπως ψαχνει παρτιτουρες του Giovanni Alfonso BORELLI??? :) οεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση