Προς το περιεχόμενο

Peter Greens guitar collection

faltsoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mπορεί να είμαι άρρωστος με τη Stratocaster, αλλά μια κιθάρα έχω ποθήσει στη ζωή μου. Τη Les Paul του Peter Green.

Ορίστε... http://www.wildwoodguitars.com/electrics/gibson/collectors_choice/cc01v056/cc01v056.php

Δικιά σου για 6.499$  ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γιώργη ευχαριστώ για την απάντηση.

Και μ΄αυτούς θα έκανα χωριό...

...σε λίγο όμως όπως πάνε τα πράγματα για να ικανοποιήσουμε το οποιοδήποτε GAS μας μέχρι Cort θα μπορούμε να πάρουμε. ;D

InfluenSir!

Mπορεί να είμαι άρρωστος με τη Stratocaster, αλλά μια κιθάρα έχω ποθήσει στη ζωή μου. Τη Les Paul του Peter Green.

Πωωω ζημία!

Η δεν το ήξερες η δεν προλαβες  γιατί πουλήθηκε για μόλις 2,000,000 $  ;D

Αστειεύομαι φυσικά γιατί είμαι σίγουρος οτι το ήξερες και ότι είσαι ενημερωμένος

σε αυτά τα θέματα.

Και εμένα αυτή les paul μου έκανε ζημιά.

...Kαι μου άρεσε και στα χεριά του Gary

....ΝΑΙ! το έχω ακούσει και από τον Roy Buchanan...μην με ρωτήσετε

• Moderator

Με κάτι τέτοιες δηλώσεις αρχίζουν οι... (GAS) καταστροφές  ;D. Πάντως, αν θυμάμαι καλά,  το «αντικείμενο του πόθου» σου, πρέπει να είχε περάσει στα χέρια του Gary Moore. Νομίζω ότι είχε αγοράσει την «κύρια» LP του Green- αν θυμάμαι καλά μια παλιά συνέντευξη του μακαρίτη...

Edit: Με προλάβατε  ;D Δεν πρόσεξα το παραπάνω post.

all this has happened before and will happen again

Με κάτι τέτοιες δηλώσεις αρχίζουν οι... (GAS) καταστροφές  ;D. Πάντως, αν θυμάμαι καλά,  το «αντικείμενο του πόθου» σου, πρέπει να είχε περάσει στα χέρια του Gary Moore. Νομίζω ότι είχε αγοράσει την «κύρια» LP του Green- αν θυμάμαι καλά μια παλιά συνέντευξη του μακαρίτη...

και είχε περάσει και .... έχει πουληθεί.

δες από πάνω ;D  

edit:Δε σε πρόλαβα που το προλαβες

• Moderator

Ερωτώ εντελώς... ακαδημαϊκά: Τι χρονολογίας ήταν το «κούτσουρο»;

all this has happened before and will happen again

Τώρα την έχει ένας συλλέκτης στη Florida ο Melvyn Franks.Γι΄αυτό το λόγο το C.S. της Gibson την ονόμασε -ατυχώς κατά τη γνώμη μου- "Melvyn Franks 59 Les Paul"...

Και ΔΕΝ πουλήθηκε για $2,000.000...Τόσα ζητούσαν... ;D

Αν και απίθανο,πολύ θα ήθελα να τη δω να επιστρέφεται στον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ Peter Green...

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

....ΝΑΙ! το έχω ακούσει και από τον Roy Buchanan...μην με ρωτήσετε

Χαχαχα σωστός!!!!

Πάντως, ο PG (όπως και όλοι οι μεγάλοι) φαίνεται πως κατάφερε να απομυθοποιήσει αυτό που μυθοποιούμε όλοι εδώ τόσα χρόνια.

Ο ήχος δεν βγαίνει από τις κιθάρες. Δεν έβγαζε η Greeny αυτόν τον ήχο. Τα δαχτυλάκια του τον έβγαζαν (με την εξαίρεση της τεχνικής πλευράς του out-of-phase, το οποίο όμως είναι πολύ εύκολο να γίνει σε οποιαδήποτε LP). Γιαυτό και τη σούταρε και μάζεψε τα μπικικίνια... ;)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Αυτή που λίνκαρα την ονομάζουν Melvyn Franks (το όνομα του collector) γιατί προφανώς δεν έδινε άδεια ο peter green να χρησιμοποιήσουν το όνομα του και απο την άλλη ο moore είχε ήδη les paul που έφερε το δικό του όνομα.

Υποτίθεται οτι είναι πιστό recreation της original που τους είχε παραχωρήσει ο franks για να την μελετήσουν και να την κοπιάρουν...

(Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί κι ο ίδιος να έβαλε ως όρο να χρησιμοποιήσουν το όνομα του... ;D)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου