gerrard Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε το ονοματεπώνυμο του ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ δεν ξέρετε μερικοί. Ειλικρινά ντρέπομαι και λυπάμαι γι' όλα αυτά τα απαξιωτικά. :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X +1000 Peter Green & Fleetwood Mac - Black Magic Woman τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πιστεύω σε θεούς και ούτε υποστηρίζω κανενός την άποψη. Το τι κάνει τώρα η τότε δεν με ενδιαφέρει, θέλει να τις βάλει σε κλουβί?... ας τις βάλει. Αλλα είναι μουσικαρα τι να λέμε. http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 +1000 - 1001..........Κέρδισα!!! ;D ;D ;D (Γιατί το συνεχίζεις ??? ??? ??? Βάλε το βίντεο να γουστάρουμε και άσε τις μαθηματικές πράξεις. Ήμαρτον για ένα s παραπάνω που έβαλε το παιδί. Και ζήτησε και συγχώρεση. Να ντρέπεστε, αν ντρέπεστε, και να λυπάστε, αν λυπάστε, για αυτά που λέτε και κάνετε εσείς. Αφήστε τους άλλους να λυποντρέπονται, αν λυποντρέπονται, για τα δικά τους. Το παίζω συνήγορος στον συνήγορο. ;D ) @ sir Muttley Σωστόοοοοοοοοος. ;) ;D If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Αν είναι για συνήγορος…να έρθω και εγώ! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Αν είναι για συνήγορος…να έρθω και εγώ! ;D ;D Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D ;D Να κάτσεις σπίτι σου!! :P ;D If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D ;D Να κάτσεις σπίτι σου!! :P ;D Η άμα είναι να έρθει... αλλά να μη φοράμε σώβρακα ;D ;D ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ είσαι επαγγελματίας από ότι πήρε το αυτί μου.Θα μας πάρεις και τα σώβρακα. ;D ;D Να κάτσεις σπίτι σου!! :P ;D Καλά θα κάτσω ;D…..αφού σε εγκαλέσω πρώτα βέβαια για αντιποίηση αρχής (ε, να μην βγάλω και εγώ καμία κιθαρίτσα, να την κλειδώνω ή να την πετώ χάμω, Κυριακάτικα ;D ;D). Sorry για τη διακοπή….συνεχίστε με τα video παρακαλώ. edit: όπα Sir, SIR χωρίς εσώρουχο δεν παίζει ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομίζω οτι τους πείραξε το s... ::) Η απαξίωση τους πείραξε... "Τι να τις κάνει ο καημένος κυριούλης....δεν υπάρχει παίχτης να τις παίξει...έχει αποσυρθεί απο το προσκήνιο"...κλπ,κλπ (ομολογώ οτι κι εμένα με πείραξε, ήταν λίγο άκομψο, λες και ήταν η συζήτηση για κανέναν τυχαίο...) @kostas80 ...Στο slabo day (αν και βρίσκεται στο In the Skies του Green) αυτός που ακούμε είναι ο Snowy White, όχι ο PG... ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 "Τι να τις κάνει ο καημένος κυριούλης....δεν υπάρχει παίχτης να τις παίξει...έχει αποσυρθεί απο το προσκήνιο"...κλπ,κλπ (ομολογώ οτι κι εμένα με πείραξε, ήταν λίγο άκομψο, λες και ήταν η συζήτηση για κανέναν τυχαίο...) Εμένα να δεις,αλλά δεν μίλησα,διότι δεν μπορώ τις αντιπαραθέσεις και το ''φόρεμα'' ταμπελών στο τέλος κάθε δικτυακού διαλόγου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση