Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Αϋπνίας συνέχεια. Ένα μικρό ακουστικό folk/blues, κιθάρα, φωνή και μικρόφωνο. Σας το χαρίζω και πάω για ύπνο. 4_oclock_blues.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ωραιο!Well done Jazzjoker ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ το άκουσα στο ξύπνημα! Και μάλλον ήταν 9:43 Blues ;D. Δεν πιστεύω να έχασα κάτι από το νόημα; ;) Μου άρεσε το επιτηδευμένο lo –fi …..έτσι για να είμαστε στο Mood του Blind Lemmon Jefferson. Έχεις ωραία χροιά στη φωνή, στο έχω ξαναπεί. Άσε με να σε μανατζάρω….αλλά δεν θα σε βάζω να τραγουδάς blues (όχι ότι δεν το έχεις), αλλά σε θέλω σε Pop/ rock αλά Robbie Nevil …..είπες τίποτα;;;; Να ακούς τον manager! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Άσε με να σε μανατζάρω….αλλά δεν θα σε βάζω να τραγουδάς blues (όχι ότι δεν το έχεις), αλλά σε θέλω σε Pop/ rock αλά Robbie Nevil …..είπες τίποτα;;;; Να ακούς τον manager! ;D ;D Paul McCartney - Listen To What The Man Said (live '1987) ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Κοιμήσου βρε παιδάκι μου καμμιά φορά.....διότι έτσι όπως το πας....θα μας ξενυχτάς! (ο μετρονόμος είναι η παντόφλα?....) Υ.Γ. Δεν βλέπεις τον Μακάρτνεϋ παραπάνω...και κοιμάται..και φρέσκος δείχνει...και γράφει κι αυτός ωραία μουσική. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 αλλά σε θέλω σε Pop/ rock αλά Robbie Nevil Το 'χω τρελά λέμε. Ετοίμασε τα συμβόλαια ;D Κοιμήσου βρε παιδάκι μου καμμιά φορά.....διότι έτσι όπως το πας....θα μας ξενυχτάς! (ο μετρονόμος είναι η παντόφλα?....) Υ.Γ. Δεν βλέπεις τον Μακάρτνεϋ παραπάνω...και κοιμάται..και φρέσκος δείχνει...και γράφει κι αυτός ωραία μουσική. Κόργιε, είχα πέσει για ύπνο και είχα αρχίσει να μετράω αλλά ξαφνικά άκουσα την παντόφλα με το τέμπο. Σηκώθηκα γρήγορα, τη φόρεσα και έγραψα. Η παντόφλα είναι custom shop παραγγελία 47 νούμερο για βίντατζ σκάσιμο και σόλα από καουτσούκ Μαδαγασκάρης για ντεφινίσιον στις υψηλές. Έχω δοκιμάσει και με σαγιονάρα αλλά κάνει μόνο για μέταλ. Ο Μακάρτνεϋ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου γιατί έχει αφοδευτεί στο τάληρο. Εγώ ειμί πτωχός πλην τίμιος καλλιτέχνιες. Παιδιά σας ευχαριστώ ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Μη την ‘’φοβάσαι’’ την φωνή ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια δουλεια! Μια επισημανση: θα συμφωνουσα με τον προλαλησαντα ;) Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρειάζεται να πω πως είναι ωραίο. :) Αλλά έφαγα μια φλασιά και λέω, δεν το ξαναπάς άλλη μία άμα δεν βαριέσαι, με τραχιά επιτηδευμένη, βαριά, αλά Joe Cocker φωνή? Κάπνισε κανένα πούρο στην τελική. :) -Δεν μας ....... ρε Νταράλα ? Την όρεξή σου έχουμε ? -Όχι. Έχουμε όμως αϋπνίες. ;D If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια. Η ερμηνεία έτσι μου βγήκε εκείνη την ώρα (τέσσαρες το πρωί). Το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν μπορώ να το πω αλλιώς. Ίσως την επόμενη φορά που θα επιχειρήσω να γράψω κιθάρα/φωνή να χρησιμοποιήσω δύο μικρόφωνα αν και έχω μόνο έναν μεγάλο γερανό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση