Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Nα σου πω εγω που τονε ξερω. Πολυ σφουγγαρισμα,πολλα δικαστηρια,λιγο φαι.. ;D Λιγο φαι ε; Δεν ειναι και πολυ δυσκολο με την παρουσα οικονομικη κατασταση. Τωρα για τα δικαστηρια και το σφουγγαρισμα μου βαζετε δυσκολα... :P Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα για τα δικαστηρια και το σφουγγαρισμα μου βαζετε δυσκολα... :P Γιατι?Σκοτωνεις το γειτονα στο σαλονι σου. Μ ενα σμπαρο δυο τρυγονια... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Και σφουγγαρισμα και δικαστηριο! Σωστοοοοος! Καλα που τις βρηκατε ολες αυτες τι τεχνικες; Φανταζομαι σαολιν κιθαριστας δασκαλος! ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Μπα..ευκολο. Κι ο Μποναμασα για να φτασει κει που εφτασε,επαιζε και ετρωγε... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Tο χουμε τοτε! :D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν σχολίασα μέχρι τώρα τίποτα για δύο λόγους. Α ) Μόλις τα είδα :D και Β) όταν βλέπεις έναν με οίστρο να τραβάει solos δεν χώνεσαι και εσύ να παίξεις την «παπαρία σου» Γιατι?Σκοτωνεις το γειτονα στο σαλονι σου. Μ ενα σμπαρο δυο τρυγονια... Ρε ακούς τι λές;;;;; χα χα χα χα χα χα χα ;D ;D. Λοιπόν ετοίμασε βαλίτσες , πάμε Big Apple, είμαστε έτοιμοι για Διεθνή καριέρα. Σε βλέπω έτοιμο για να «φας» τη δόξα του Eddie Murphy και εμένα Γκαρσόνι στο “Astoria” (mapping till I drop!). Ρε άκου εκεί «Σκοτώνεις το γείτονα στο σαλόνι σου» , μπου χα χα χο χο ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 εσύ να παίξεις την «παπαρία σου» Λοιπόν ετοίμασε βαλίτσες , πάμε Big Apple, είμαστε έτοιμοι για Διεθνή καριέρα. Σε βλέπω έτοιμο για να «φας» τη δόξα του Eddie Murphy και εμένα Γκαρσόνι στο “Astoria” (mapping till I drop!). Ε οχι και παπαρια, σε παρακαλω :P ηταν μια σοβαροτατη συζητηση περι καταξιωσης καλλιτεχνων. Α κρατηστε μου και μενα μια θεση για Big apple, ολοι καλοι χωρανε φανταζομαι! ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Φίλες και φίλοι, όπως λέει και η κυρία Βέφα, με τη περίπτωση του κυρίου Γιάννη Bonamassa κατάφερα να αποδείξω ότι η Γη όντως γυρίζει. Να, η απόδειξη: Σε εκείνη την ηλικία, ο μικρός Joe είχε μία μπάντα ονόματι "Bloodline" και μοίραζε χ***α σε όλο το κόσμο μιας και στη μπάντα αυτή συμμετείχαν οι υιοί των Miles Davis, Robby Krieger, Berry Oakley!... Αν δεν ήμουν κατανοητός, νομίζω με αυτά τα δύο link θα γίνω: http://en.wikipedia.org/wiki/Bloodline_(band) Bloodline; Joe Bonamassa Καλή ανάρρωση... και μη ξεχνάμε, η Γη γυρίζει... pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Αλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση πιτσιρικά που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 15! είναι αυτή του Μάριου Καπηλίδη, της γνωστής φυσικά οικογένειας των Καπηλήδιδων Δείτε τον εδώ να παίζει Ντραμς (σόλο στο 2.03) εδώ φαγκότο Ελεύθερη Αγάπη - Πέτρος Ζαράνης και εδώ σαξόφωνο Από ότι έμαθα παίζει και σάζι!!! Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Απλα για να εχουμε και μια αισθηση των...μεγεθων...και αυτος στα 15 του δεν τα πηγαινε ασχημα (στα 15 του βεβαια ειχε ηδη καποια...... πειρα μια και στα...11 του ειχε ηδη 3-4 Νο.1... ;D) Stevie Wonder - Uptight (Everything's Alright) Live (1965) (α,τα ΕΓΡΑΦΕ κι ολας δεν τα τραγουδουσε μονο....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση