Vasmar Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Η παραγωγή εκπληκτική!!Συνθετικά δεν με συγκίνησε μπορώ να πω,αλλά όλα στο κομμάτι ήταν άρτια. ps:Δεν ξέρω γιατί αλλά η παραγωγή μου έφερε στο μυαλό τα Διάφανα Κρίνα.Είχατε καμία σχέση με τη μπάντα? ;D ??? it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 ο νοτιος ηχος του blues μας μυριζει κοπρια και ουισκι Ε... όσο να ‘ναι ... δεν μυρίζει γιασεμί ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελος παντων ο νοτιος ηχος του blues μας μυριζει κοπρια και ουισκι...... Κανενα blues (ουτε βορειο ουτε νοτιο) δεν μυριζει ουισκυ και κοπρια, το blues δεν το φτιαξαν καουμπυδες αλλα μαυροι οι οποιοι ουτε γελαδια ειχαν ουτε δουλευαν σ αυτα, καθως επισης δεν τους βαζαν στα μπαρ για να δουν πως ειναι το ουισκυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 για το ουισκυ παντως, οι συγχρονοι ακουν το συγκεκριμενο ειδος με αυτο παρεα... Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Αν και off topic.. Κανενα blues (ουτε βορειο ουτε νοτιο) δεν μυριζει ουισκυ και κοπρια, το blues δεν το φτιαξαν καουμπυδες αλλα μαυροι οι οποιοι ουτε γελαδια ειχαν ουτε δουλευαν σ αυτα, καθως επισης δεν τους βαζαν στα μπαρ για να δουν πως ειναι το ουισκυ. Whiskey Man Blues - SCRAPPER BLACKWELL (1932) Guitar Hero Legend Of Blues ....υπάρχουν και άλλα με αγελάδες ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Μαλλον εχειs δει πολλες ταινιες western εαν ο ηχος σε παραπεμπει σε καουμποικο!!!Δεν ειναι αυτο χαρακτιρισμος!!Καποτε ειχα μια μπαντα κ παιζαμε surf-rockabilly με fender σε καθαρο καναλι με μπολικο reverb και καποιος μου ειχε πει θυμαμαι'''''Μπραβο φιλε!!Ωραια!!!Βουτσας εε??ΕΕ!!Αυτο του ηρθε του παιδου..αυτο ειπε!!....τι να γινει!!??...Αν ο καλος ο κακος και ο ασχημος ειχε γραφτει με ds δεν θα υπηρχε τετοιο θεμα!!!Τελος παντων ο νοτιος ηχος του blues μας μυριζει κοπρια και ουισκι......ετσι νομιζα και εγω μεχρι ποu γνωρισα το r'n'r!!! Αφεντικό συγνώμη που είδα πολλά γουέστερν. Έχεις δίκιο κάνω λάθος στους χαρακτηρισμούς μου ,σου ζητώ ταπεινά συγνώμη . Αυτό με το Βουτσά κοίταξέτο ,ο Βουτσάς είναι ένας ηθοποιός που λίγοι άνθρωποι και λίγοι επαγγελματίες ,μπορούν να σταθούν δίπλα του. Δε νομίζω να θες να με τιμήσεις τόσο όσο τιμημνος ,είναι ένας Βουτσάς ,εκτός αν δε ξέρεις ποιός είναι αυτός και πιστεύεις ότι ήταν τόσο λίγος Ο καλός ο κακός και ο άσχημος ,σίγουρα δε γράφτηκαν με ds.Τα γουέστερν του Μορικόνε γράφτηκαν σίγουρα στο νότο ,αλλά της Ιταλίας ,δεν είχαν καμιά σχέση με τα μπλούζ και ο Μορικόνε επίσης δε σύχναζε σε σταύλους ,τους οποίους δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου ........................και που τους γνωρίζω καλύτερα από σένα ,μια και είναι η δουλειά μου, να ανακατεύομαι με τα σκατά και να τα τρώω Το R N'R, το γνωρίζει ο καθένας ,όπως το αισθάνεται και καλά κάνεις και πιστεύεις ,ότι το κατέχεις . Αυτά και ένα οκτώ ,που κάνει δεκαπέντε και δεν είναι δεκαεξάμετρο . Και πάω τοίχο ,τοίχο ,γιατί ,όταν λαλάνε οι άνθρωποι και κόβουν πείρο ,δε τους φταίω εγώ . Αν λέγωντας δυό κουβέντες ,ο καθένας θέλει να με κρεμάσει ,εγώ δε πρόκειται να κάτσω . Μιλώντας και γενικώτερα περί της συμπεριφοράς των ατόμων του φόρουμ . Ναι ,επειδή μας φταίει ο γάιδαρος ,βαράμε το σαμάρι . Την επιθετικότητα ,το τσαμπουκά και το πρόβλημά σας να το βγάζετε εκεί που πρέπει και όχι στο πρώτο τυχόντα ,που τυχε να πει μια κουβέντα ,μια γνώμη μια άποψη βρε αδελφε . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια χαλαρωστε..... Ενα κομματακι ποσταρα & εγω και το ριξαμε στην κοινωνικη αναλυση..... ;D Δηλωνω ευθαρσως οτι: 1.δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με τα blues (τα εκτιμω και τα θαυμαζω αλλα ποτε μου δεν εχω παιξει ουτε μια νοτα απο δαυτα.... ;D) 2.δεν εχω ουδεμια σχεση με τα western... ;D,τα περισσοτερα μου προκαλουν.... υπνηλια... 3.μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ ο Μορικονε 4.το twang δεν ειναι χαρακτηριστικο μονο των "καουμποϊκων" μουσικων...υπαρχει σε παρα πολλα ειδη.. 5.η Tele ειναι η καλυτεροτερη κιθαρα... ;D 6.δεν πινω ουϊσκυ (καμμια μπυρα πινω που & που μαζι με το φαϊ) & ουτε επινα ποτε μου ιδιαιτερα.... 7.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Ενα κομματακι ποσταρα & εγω και το ριξαμε στην κοινωνικη αναλυση..... ;D ποιος τη χάρη σου ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με τα blues Δεν εισαι τσοπανης και ουτε πινεις γι αυτο δεν εχεις σχεση με το blues ;D δεν εχω ουδεμια σχεση με τα western... ,τα περισσοτερα μου προκαλουν.... υπνηλια... Εμενα παντα μ αρεσαν... 8) το twang δεν ειναι χαρακτηριστικο μονο των "καουμποϊκων" μουσικων...υπαρχει σε παρα πολλα ειδη.. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το τουανγκ. Ξερω τι ειναι το κλιπιτικλοπ-κλιπιτικλοπ (ο καλπασμος της Ντολης του Λουκυ Λουκ), το αβαζαγκ (Βουτσας στο εργο) και αλλα πολλα....τουαγκ δεν ξερω.... Και σε ενα αλλο θεμα το ακουσα αλλα μετα απο απειρα ποστ, δεν μπορεσα να καταλαβω περι τινος προκειται :-[ η Tele ειναι η καλυτεροτερη κιθαρα... Συμφωνω 100%. (Επαθα χοντρη λαχταρα με τη tele μου, και εφυγε για Γερμανια για επισκευη. Θα ανοιξω ενα θεμα να μου πεις αν εχεις ευχαριστηση και διαθεση γνωμη για το γεγονος....) δεν πινω ουϊσκυ (καμμια μπυρα πινω που & που μαζι με το φαϊ) & ουτε επινα ποτε μου ιδιαιτερα.... Ουτε και γω, και δεν πινω ουτε και μπυρες. Μονο καφεδακια. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.... Κουλαρε Σαμυ...κουλαρε. Εμενα παντως μου αρεσε το κομματι (αν και δεν ειναι του στυλ μου) και το ειπα. Και αυτο που μου αρεσε στην ολη ιστορια ειναι οτι ξερεις να ηχογραφεις και οτι να γραψεις ειναι ομορφο και εντυπωσιακο. Εγω στο θεμα ειμαι ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2011 (Επαθα χοντρη λαχταρα με τη tele μου, και εφυγε για Γερμανια για επισκευη. Θα ανοιξω ενα θεμα να μου πεις αν εχεις ευχαριστηση και διαθεση γνωμη για το γεγονος....) αν εχω λεει...για κατι τετοια...ΖΩ.... ;D ;D ασε που με εχει φαει η περιεργεια...τι επαθε το μωρο? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση