bassbill Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα για το Vintage Booster-Line Driver της T.C. ELECTRONIC. Είναι booster κ ελαφρύ distortion και δέν χρωματίζει καθόλου τον ήχο. Δέν έχω χρόνο να σου βρω ενα λίνκ. Google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Μια ωραία και value for money λύση είναι το distortion plus της mxr: http://www.thomann.de/gr/mxr_distortion_plus_bodeneffekt.htm Δεν αλλοιώνει καθόλου τον τόνο του ενισχυτή σου όπως κάνουν πχ. τα boss ds-1 sd-1,απλά προσθέτει παραπάνω gain.Χαρακτηριστικοί ήχοι είναι των Randy Rhoads,Iron Maiden από τα 80ς και από Accept. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 +1 για το MXR line driver, αρκετά 'διαφανές' clean boost, αλλά έχω την εντύπωση ότι όντως θες κάτι σε transparent overdrive και η αναζήτησή του αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει με τον ενισχυτή σου παρέα. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Θα τσεκάρω τα MXR...μου φαινεται θα παρω αγκαλια τον ενισχυτη και θα κατεβω κεντρο γιατι αλλιως... :D Yπαρχει πιθανότητα να μιλάω για compressarisma και να μην το ξερω? Το μόνο θέμα με τους compressors είναι οτι βγαζουν φασαρια πολυ...αλλα να μου πεις το boost δεν θα βγαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan0si Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη εψαχνα και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα με εσενα αγορασα το PALMER ROOT OVERDRIVE της γνωστης εταιρειας και πιστεψε με το πεταλι σκοτωνει χωρις να σκοτωνει την τσεπη σου οπως τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Γνωμες για BOSS SD-1?? ??? καθομαι και τα τσεκάρω ένα ένα! Το απόγευμα θα δείξει. Το BB preamp φαινεται πολυ ενδιαφερον...παχαινει λιγο τον ηχο όμως και ανησυχω μηπως χάνεται στην μίξη και live με μπαντα...μπορει να κανω κ λαθος ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε αν θελεις το BLACKSTAR HT BOOST το εχω και το χρησιμοποιω να boostαρω το drive καναλι ενος TECH 21 TRADEMARK 60 με αποτελεσμα να διατηρω το ηχοχρωμα του ενισχυτη αλλα να εχω μεγαλυτερη εμφαση στα solos. To boss sd1 το εχω αλλα τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση δεν λειτουργησε solid state ενισχυτης γαρ.Χρωματιζε τον ηχο και ηταν και αρκετα θορυβωδες σε αρκετες ρυθμισεις. Να και καποια βιντεο του BLACKSTAR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρειάζεσαι κομπρέσσορα. Το BB έχει το περισσότερο gain από όλα τα παρόμοια πετάλια της Xotic - αν είσαι Αθήνα μπορείς να τα ακούσεις όλα στο κέντρο. Το SD1 θα το βρεις ακόμη και στα... περίπτερα (;D), οπότε ξένες γνώμες για αυτό δεν νομίζω ότι θα σου πολυχρησιμεύσουν. Kαι το boost της Βlackstar είναι πολύ καλό - το χρησιμοποιεί ο άλλος κιθαρίστας από την προηγούμενή μου μπάντα. Χρωματίζει βέβαια κάπως, αλλά όμορφα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Τσέκαρε και το electroharmonix lpb-1, με ελάχιστα χρήματα και ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι. http://www.ehx.com/products/lpb-1 http://www.thomann.de/gb/electro_harmonix_nano_lpb1.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Για τη δουλειά που θέλεις έχω να προτείνω booster πετάλια που όμως έχειν και gain και volume control για να μπορείς ακριβώς να τα χρησιμοποιείς σαν έξτρα gain stage αλλά και σαν απλά boosters αν θέλεις. αυτό είναι η #1 πρότασή μου γιατί είναι και πιο φθηνό απ τα επόμενα και έχει και τον εκπληκτικό σχεδιασμό να λειτουργεί σαν treble booster μετά τη μέση του gain knob, κάτι πολύ χρήσιμο γιατί όπως είπε και ο bloody αν το παρακάνεις με ένα clean booster το αποτέλεσμα από πλευράς χροιάς θα είναι τόσο χαμός-στο-ίσιωμα, χαλαρό και ανεξέλεγκτο που δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι άκουγες χαμηλότερα. Στην ουσία αυτό που θα ακούς με το treble booster στις ψηλότερες ρυθμίσεις, θα είναι πιο transparent και clean απ ότι αν boostαρες τόσο πολύ τον ενισχυτή σου με ένα clean booster το οποίο θα έκανε τον ενισχυτή σου να ακούγεται χυμένος χαλαρός και fuzzy. :o μετά και τα 3 πετάλια της exotic (AC booster, RC booster και BB preamp) κάνουν θαυμάσια αυτή την δουλειά αλλά με διαφορετικό τρόπο το καθένα. είναι βέβαια αρκετά πιο ακριβά κάτι που θα με έκανε να προτιμήσω το boost n buff με χίλια. 8) όσο για την σκέψη σου για τον κομπρέσορα μόλις βγήκε o miaudio compressor που έχει και gate ακριβώς για να μην έχεις και θόρυβο, αλλά δεν θα το πρότεινα για την δουλειά που θέλεις. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση