Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Τους ανακαλυψα προσφατα...και ειναι κατα τη γνωμη μου μια απο τις καλυτερες μπαντες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στον κοσμο δειτε και τα πλαϊνα βιντεο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλα, αλλά για μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ταμαμ ;) broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Εκτός από τους House of love δεν έχουν ακούσει τίποτε άλλο? ??? Μπα, μάλλον και τους Pulp ξέρουν. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Eμενα κατα φασεις μου θυμισαν λιγο Joy Division. Καλα μη βαρατε ντε :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι μια παρα πολυ καλη μπαντα που αργησε να γινει ευρεως γνωστη. Τα κομματια που ποσταρες Superfunk είναι απο το Boxer που ειναι -για μενα- ο καλυτερος τους δισκος. Το 2010 κυκλοφορησαν το τελευταιο τους δισκακι High Voltage το οποιο είναι και αυτο αρκετο καλο. Τους ειχα δει live πριν απο μερικα χρονια στα πλαισια καποιου φεστιβαλ στην Αθηνα, νωρις το απογευμα μπροστα απο 100-200 ατομα...και ηταν ΣΟΥΠΕΡ!!!! (εχουν εναν χαρισματικο frontman που δινει πολλους ποντους στην μπαντα live) να ποσταρω κι εγω ενα πιο παλιο κομματι τους... The National - Mr November (Glastonbury 2010) www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 και τι ντραμμερ, ε ?!?! ;) www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Είναι εξαιρετικοί και ψάχνω να τους δω, όπως και τις κοπέλες Warpaint που ανακάλυψα πριν από κανένα 6μηνο και μετά από μια αρχική "ξυνίλα" έχω φάει τρελό κόλλημα... Η πλάκα είναι πως η μητέρα μου είχε κρατήσει ένα απόκομμα-αφιέρωμα σε αυτούς από το Βήμα εδώ και αρκετό καιρό και μου το είχε δώσει για να το διαβάσω, αλλά ο βλαξ φυσικά δεν του είχα ρίξει ούτε μια ματιά. Της είχε κινήσει την περιέργεια, όπως ακριβώς είχε γίνει παλιότερα και με ένα άλλο παλιό αφιέρωμα στους πολύ καλούς Hope of the States. Tελικά έχει πολύ ανεπτυγμένο αισθητήριο (και μάλιστα για μια μουσική που δεν ακούει)... πρέπει να την προσέχω περισσότερο! :) Aυτό που μου αρέσει στους National είναι πως έχουν μια "γήινο", ήπιο και ιδιαίτερο στυλ το οποίο έχει κάτι από την ατμόσφαιρα των Joy Division (+1 στον Οδυσσέα) χωρίς όμως το σκοτάδι και την αυτοκαταστροφή τους. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 θα ηταν ψευτες αν ελεγαν οτι δεν ακουσαν ποτε τους Joy Division... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 καλοί για το ειδος αλλά ......ως εκει...για μένα ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2011 συμπαθεις...μεχρι εκει...προτιμω το indie της αλλης πλευρας του ατλαντικου... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση