Chaostar Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα προβλημα με την καρτα ηχου. Εχω βαλέι στο Nuendo ASIO DirectX Full Dublex αλλα δυστηχως στο MIDI εχω καθυστερηση στον ηχο. Η καρτα μου ειναι μια on board της REALTEK. Εχω και μια M-Audio που δουλευει τελεια (με το ΑSIO της M-Audio) αλλα χαλασαν τα ηχεια και μεχρι να επισκευαστυουν χρησιμοποιοω την on board. Εψαξα λιγο και βρηκα το ASIO4ALL αλλα μια που το επιλεγω και αμεσως εξαφανιζονται τα outputs της καρτας απο το VST Connentions... PLEASE HEEEELP!!!! Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Εχω βαλέι στο Nuendo ASIO DirectX Full Dublex αλλα δυστηχως στο MIDI εχω καθυστερηση στον ηχο. Η καρτα μου ειναι μια on board της REALTEK. Εχω και μια M-Audio που δουλευει τελεια (με το ΑSIO της M-Audio) αλλα χαλασαν τα ηχεια και μεχρι να επισκευαστυουν χρησιμοποιοω την on board. Επειδή χάλασαν τα ηχεία έπρεπε να βάλεις άλλη κάρτα; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή χάλασαν τα ηχεία έπρεπε να βάλεις άλλη κάρτα; Καλα τωρα αυτο ειανι το θεμα; Εβαλα αλλη καρτα γιατι τα μονα ηχεια που εχω ειναι κατι 4.1 Creative και δεν συνδεονται στο L/R της M-Audio. Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλα τωρα αυτο ειανι το θεμα; Απλώς αναρωτιόμουν μήπως σου ξέφυγε και έγραψες κάποια ανακρίβεια. Σόρυ που ασχολήθηκα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Επισης να προσθεσω οτι τα πληκτρα ειναι συνδεδεμενα με USB αν και με την M-Audio αυτο δεν ειχε ποτε πορβλημα Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KnightRider1 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Απο οτι καταλαβα επειδη σου χαλασαν τα ηχεια δεν μπορεις να συνδεσεις τα creative ηχεια στην M-Audio. Μπορεις να κανεις πατεντα και να βαλεις οτι ηχεια θελεις απλα αγορασε: * καλωδιο απο 3,5mm jack(θυληκο) σε RCA(αρσενικα) * 2 ανταπτορακια απο θυληκα rca σε 6.3mm jack Ibanez SR300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση