Προς το περιεχόμενο

BOSS GT PRO Patches?

WilliamSats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Καλημέρα!

Από μέρα σε μέρα περιμένω να έρθει το Boss GT Pro (Rack) και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο site με έτοιμα patches.

Θα μου πείτε τώρα "γιατί έτοιμα, βαριέσαι?. Όχι, αλλά για μένα είναι ένας τρόπος να δοκιμάζω στα γρήγορα τις δυνατότητές ενός πολυεφέ, πριν αρχίσω να το πειράζω για τους δικούς μου ήχους.

Αν γνωρίζετε κάποιο site θα με βοηθούσατε πολύ.

Ευχαριστώ.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι'αλλο μηχανημα?????????????? δεν ξερω για patches παντως αυτος που παιζει με αυτο...εκτος απο παιχταρας εχει και ηχαρα........ ;)

καλοριζικο και σιγουρα θα ειναι καλο........ ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

κι'αλλο μηχανημα??????????????

Ναι Αντώνη μου.... κι'άλλο ;D

G.A.S βλέπεις, τι να κάνουμε? ;D

δεν ξερω για patches παντως αυτος που παιζει με αυτο...εκτος απο παιχταρας εχει και ηχαρα........ ;)

καλοριζικο και σιγουρα θα ειναι καλο........ ;)

Σ'ευχαριστώ!

Και εγώ πιστεύω οτι θα είναι καλό και όχι μόνο απ'τα βίντεο του youtube, αλλά απο (πολύ) παλαιότερη εμπειρία μου με τη Boss δεν είχα παράπονα.

Για patches έψαξα λίγο στο "γούγλη", αλλά δεν έχει τίποτα. Μόνο κάποιοι μιλάνε για ένα πρόγραμμα που μετατρέπει τα patch του GT-8 και GT-10 σε GT-Pro, αλλά ένα link που βρήκα (έδιναν) δεν λειτουργούσε.

Μετά από αρκετό (και σωστό ως προς τους όρους αναζήτησης) ψάξιμο η λύση βρέθηκε και "ποστάρω", για το δουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι αν υπάρχουν.

Τελικά η μετατροπή ήχων από GT-8, GT10 σε GT-Pro γίνετε μέσω ενός freeware προγράμματος.

Δουλεύει κατά 99% όπως και το επίσημο Boss GT-Pro Editor με τη μόνη διαφορά οτι κάνει αυτόματα τις μετατροπές αρχείων .syx ή/και .mid έτσι ώστε να είναι συμβατές με το GT-Pro.

Άλλο ένα συν του προγράμματος είναι οτι έρχεται με μία μεγάλη βιβλιοθήκη ήχων και έτσι με λίγο πειραματισμό είναι πιο εύκολος ο προγραμματισμός των patches.

Εδώ είναι και το link:

http://fxfloorboard.sourceforge.net/info.php?model=gt-pro

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου