ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Ε να μη πώ και εγώ μία καλησπέρα? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Ε να μη πώ και εγώ μία καλησπέρα? ;) yeaa ;) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Chris Cain......yeah!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Και μια καληνύχτα από μένα με έναν τεράστιο slide guitar master από τα βαλτονέρια της Louisiana. Απολαύστε τον! I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Roy Buchanan - Roy's Blues ROY BUCHANAN - ROY'S BLUZ(LIVE 1976) στο 6:42 εδω και ποσα χρονια απορω οποτε το βλεπω πως δεν εσπασε η χορδη του απο το bend :) How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Εverybody understands and gets blue once in a while... 8) Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Albert King - Blues Power Ακόμα θυμάμαι τη συναυλία που είχε δώσει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 1990 σαν το καλύτερο μακράν live που έχω δεί , τουλάχιστον έτσι έχει αποτυπωθεί σ'εμένα . Είχε μείνει στη σκηνή περισσότερο από το συμφωνημένο και τον είχει κατεβάσει η γυναίκα του ...με το ζόρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Son House - Death Letter Blues Aσχολιαστο WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 κομματαρα, φωναρα just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappateros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση