audiokostas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 μία χαρά στην οδήγηση φαίνονται... Ως οδηγός δίτροχης γερμανομαούνας που είσαι, το καταλαβαίνω .......... όπως και να ταν τα νοικιάρικα. ;D :P Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Ως οδηγός δίτροχης γερμανομαούνας που είσαι, το καταλαβαίνω .......... όπως και να ταν τα νοικιάρικα. ;D :P Καλά...εκεί...είμαι στα 115.000 και ανεβαίνω ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλά...εκεί...είμαι στα 115.000 και ανεβαίνω ;D ;D Στα 120 πούλα να χεις κέρδος..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ με leasing είμαι εδώ και 4 χρόνια και τώρα πάω για ανανέωση στόλου. Μετά από 190.000 χλμ και ένα γενικό απολογισμό έχω πληρώσει λίγο πάνω από την αξία του αυτοκινήτου και αν αφαιρέσω το φπα και όλα τα έξοδα των δωρεάν service - ελαστικά, όλα τα μηχανικά προβλήματα που έβγαλε και τα δύο ατυχήματα με υλικές ζημιές που είχα στα 4 χρόνια που καλύφθηκαν πλήρως λόγο μικτής ασφάλειας, μπορώ να πω πως είμαι παραπάνω από κερδισμένος. Αν το είχα αγοράσει τότε τώρα στην καλύτερη να το έδινα 3.000 ευρώ και αν, με τόσα χιλιόμετρα που έχει. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Στα 120 πούλα να χεις κέρδος..... Έχω έτοιμο πελάτη...Υam.....κάπως τον λένε ;) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 αληθεια μια gibson les paul 57 με λιγα χιλιομετρα ποσο παει το μηνα ?? :) :) οι επαγγελματιες τη βαζουν στα εξοδα και στην επιστροφη φπα και τους ερχεται στα μισα :o γιατι να την αγορασω αν μπορω να την νοικιασω ? δεν δεχομαι σαν απαντηση το ''επενδυση'' ;D επενδυση ειναι διαμερισμα στο Λονδινο . ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση