Sir Muttley Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 συνδυασμό. :) Νέστορα λίγα με τον Δάσκαλο σε παρακαλώ μην έχουμε άλλα!! >:( ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Νέστορα λίγα με τον Δάσκαλο σε παρακαλώ μην έχουμε άλλα!! >:( ;D ΜΑ είδες παιδί μου...μιλάνε και οι αγράμματοι!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΚ ΡΕ MUNIR ;D Το πρώτο είναι πολύ ωραίο και αρκετά επιβλητικό, το δεύτερο είναι σαν διαφήμιση του ΕΟΤ :D +1 Ωραίοι και οι τίτλοι των δειγμάτων ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Το πρώτο μήπως παραείναι θρίλερ / jaws; Η εκτέλεση άψογη αλλά δεν ξέρω αν πάει. Το δεύτερο πάει πολύ περισσότερο σε αυτό που περιγράφεις. Επίσης, πολύ καλό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΚ ΡΕ MUNIR ;D Σου υπόσχομαι ότι όταν παίξει ο Νικόλας...θα παίξω και εγώ ;D Ωραίοι και οι τίτλοι των δειγμάτων είναι για να μην ξεχάσω που θα βάλω τι ;) Το πρώτο μήπως παραείναι θρίλερ / jaws; Το πρώτο είναι πολύ ωραίο και αρκετά επιβλητικό, Παιδία...βρείτε τα και πείτε μου τι να κάνω... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίοι και οι τίτλοι των δειγμάτων ;D είναι για να μην ξεχάσω που θα βάλω τι ;) οπότε λες, αφού δεν πληρώνουν θα τους δώσω 2 STD? Αυστηρό σε βρίσκω ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 οπότε λες, αφού δεν πληρώνουν θα τους δώσω 2 STD? Αυστηρό σε βρίσκω ;D 4 STD πρέπει να δώσω για να βγάλω το 10λεπτο :-[...απλά επειδή και τα videos τα έχω κομμάτια με τους ιδιους τίτλους....workflow φίλος ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιότατα και τα δύο τα βρίσκω. Εφόσον πρόκειται να ντύσουν βίντεο όμως, πρέπει να δούμε και αυτό προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Μπορεί σα μουσική να στέκονται μια χαρά αλλά με τη συγκεκριμένη εικόνα να μην κολλάνε με τίποτα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Εφόσον πρόκειται να ντύσουν βίντεο όμως, πρέπει να δούμε και αυτό προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Ατυχώς, εκεί πρέπει να περιμένετε...μπορεί ο πελάτης να μην πληρώνει, αλλά παραμένει πελάτης και πρέπει να δώσει έγκριση ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως με το 1ο που άκουσα σε συνδυασμό με το ότι πρόκειται για αθλητικό-ιστορικό ντοκιμαντέρ, εγώ φαντάζομαι κάποιο τραγικό crossover, του στυλ Μαραντόνα ο στρατηλάτης...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση