yannis37 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 το 2ο να τους δώσεις....πάει πιο καλά με το θέμα που σου ζητησανε. το 1ο κάνει παντως για sllideshow του σαββατιάτικου ντερμπι με κλωτσομπουνια στην φισούνα (της στιγμές της κορύφωσης ;D) ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Το 2ο το έχω για το «Go for the gold"... Το 1ο είναι το «τρεχάτε να προλάβουμε, να είμαστε στην ώρα μας έτοιμοι, μην γίνουμε ρεζίλι στους ξένους»!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Εύγε και για τα 2. Μου άρεσαν. Να σε ρωτήσω. Έγραψες με βάση το slide show? Σε ενέπνευσε? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Να σε ρωτήσω. Έγραψες με βάση το slide show? Σε ενέπνευσε? όχι απόλυτα...γράφω με βάση τα κρουστά, αυτά με οδηγούν και κάνουν «επικό» το θέμα...το μόνο που θα έχω να κάνω μετά, είναι να φέρω τους χρόνους του slidewshow...ελπίζω!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 όχι απόλυτα...γράφω με βάση τα κρουστά, αυτά με οδηγούν και κάνουν «επικό» το θέμα...το μόνο που θα έχω να κάνω μετά, είναι να φέρω τους χρόνους του slidewshow...ελπίζω!!! Στο εύχομαι. Εγώ λειτουργούσα αντιστρόφως. Τα κρουστά ήταν το τελευταίο στάδιο,με βάση τις όποιες ''εκρήξεις'' είχαν οι εικόνες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ, ως άσχετος, ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάω από τα κρουστά, είναι ο μετρονόμος μου Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ, ως άσχετος, ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάω από τα κρουστά, είναι ο μετρονόμος μου www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση