santso 4 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Ξαναζεσταμενο φαγητο απο....επαγγελματιες σφαχτες(Νταλαρας). Πιστευω οτι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η ερμηνεια του σ΄αυτο το βιντεο ειναι χαλια. Λαρυγγωδης,ψευτοπομποδης και ξεχυλωμενη. Παντελης ελλειψη συναισθηματος περα απο ενα τεραστιο ΕΓΩ! Οι αλλοι καλοι ειναι,αλλα....μια απ΄τα ιδια,ξανα και ξανα. Αυτος ομως δεν καταλαβε ακομα οτι ο κοσμος τον ΣΙΧΑΘΗΚΕ? .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Γέλα πουλί μου που να γελασει το ..... πουλι του νεοελληνα ρε κακομοιρηδες....ουτε με 3 σακουλες "μπλε χαπια" δεν μπορει να γελασει πλεον... κακομοιρηδες...ε κακομοιρηδες.... :P παντως ντροπη να τραγουδανε τετοια σεξουαλικου περιεχομενου τραγουδια μπροστα σε κοσμο....υπαρχουν και μικρα παιδια... ακου "γελα πουλι μου"...τι αλλο θα ακουσουμε δηλ...."κλαψε παππαρι μου"? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Ρε τομάρια, προσέξτε πως μιλάτε για τον σύζυγο της Υπουργού! >:( ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Ρε τομάρια, προσέξτε πως μιλάτε για τον σύζυγο της Υπουργού! >:( ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εμένα, δεν με νοιάζει...έχω βγάλει τα λεφτά μου στη Γερμανία στον Τhomann και στην Αμερική στον Iμπέη :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση