freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Χωρις να θελω να υπονοησω τιποτε , σε καμια περιπτωση, πολλες φορες η στασιμοτητα και η μανιερα ειναι αυτο που βαφτιζουμε "συνεπεια". I'm just sayin'. Συμφωνω απολυτα και το επεκτεινω λεγοντας οτι η ''ποιοτητα'' ή ''οι ποιοτικες επιλογες'' ειναι κατι απεραντα σχετικο. Παντως νομιζω οτι υπαρχουν καποιες σταθερες οι οποιες οριοθετουν τη ''συνεπεια''. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 αλλά το καλύτερο απ όλα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιους διαλόγους ;D Τι διαλογους? Γιατι δε μπορουμε? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Τι διαλογους? Γιατι δε μπορουμε? Όταν διαβάσεις τα 40σέλιδα θα καταλάβεις :D Βασικά άμα θες άνοιξε κ το θέμα ο ίδιος. Κ βλέπουμε πως πάει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Όταν διαβάσεις τα 40σέλιδα θα καταλάβεις :D Οχι ρε συ,μη μ απογοητευεις... Μηπως να καναμε μια ψηφοφορια,χωρις διαλογο,με τιτλο: ''Εχει σημασια η ''συνεπεια'' ενος καλλιτεχνη στις επιλογες του απο το ξεκινημα αλλα και στην πορεια της καριερας του?'' α)Ναι β)Οχι Εχω προταση απο σκυλαδικο. Αν βγει το β,το Σαββατο πιανω δουλεια... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Συνεπεια απεναντι σε ποιον? Στην δημιουργικοτητα του, στο οποιο κοινο εχει δημιουργησει, συνεπης ως προς τις επιταγες της μοδας? Τρανα παραδειγματα ασυνεπειας εχουν στην πορεια του χρονου αποδειχθει οροσημα. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzexia Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Συνεπεια απεναντι σε ποιον? Στην δημιουργικοτητα του, στο οποιο κοινο εχει δημιουργησει, συνεπης ως προς τις επιταγες της μοδας? Τρανα παραδειγματα ασυνεπειας εχουν στην πορεια του χρονου αποδειχθει οροσημα. Αν η λεξη ''συνεπεια''ειναι το προβλημα,την αλλαζουμε με... ''Δεν εχω τραγουδησει ποτε μπουρδες και ουτε προκειται?'' Δεν μιλαω για την Αλεξια. Για την Αλεξια: Aκουσα το παραπανω τραγουδι με ιδιαιτερο ενδιαφερον ειλικρινα. Μπορω να πω οτι με αγγιξε στιχουργικα και μουσικα. Πολλη αναγκη oμως για εξιλεωση ρε παιδι μου. Νταξει,δε χαθηκε ο κοσμος αν ειπε για τα κοριτσια που ξενυχτανε στο κατω κατω... Ας πει τα τζαζ της η κοπελα,τα λεει καλα,τα υπολοιπα ειναι περιττα νομιζω για το ευρυτερο κοινο.To εκανε για τον εαυτο της θα μου πει κανεις.Ξερω γω... ''Με λενε Αλεξια και ειμαι καλα'' μου θυμιζει. Καλη συνεχεια να χει παντως η κοπελα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Κοπέλα στα 46 της??? Δέ νομίζω (πλέον) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Οι σαρανταρεξαρες ειναι οσο δυο εικοσιτριαρες ;) ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Κοπέλα στα 46 της??? Δέ νομίζω (πλέον) Εντάξει! Μεγαλοκοπέλα! ;) Μην είσαι σκληρός ;D Μου θύμισες έναν πελάτη μου, εδώ από τα γύρω χωριά της περιοχής , που μου είχε πει ότι στα seventies όποια δεν παντρευόταν στο χωρίο του μέχρι τα δέκα πέντε της, την έλεγαν γεροντοκόρη (δεν είμαι off topic , ήταν πολύ jazz ατάκα) :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση