siemen Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις πήρα την καινούργια μου κιθάρα και θέλω όταν έρχεται σπίτι μου κανένας φίλος να παίζουνε δύο κιθάρες μαζί από ένα ενισχυτή (Line6 Spider IV 30).Τι Πρέπει να κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Να πάρεις κάτι σαν κι αυτό http://www.thomann.de/gr/morley_aby.htm Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι σαν το παραπάνω ΑΒΥ box. Δυστυχώς, μην περιμένεις φοβερό αποτέλεσμα και οι λύσεις που θα δώσουν άνω του μετρίου αποτέλεσμα, πλησιάζουν τη τιμή ενος δεύτερου μικρού ενισχυτή. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις πήρα την καινούργια μου κιθάρα και θέλω όταν έρχεται σπίτι μου κανένας φίλος να παίζουνε δύο κιθάρες μαζί από ένα ενισχυτή (Line6 Spider IV 30).Τι Πρέπει να κάνω??? Εσύ συνδέεις κανονικά στο input του ενισχυτή. Ο φίλος σου με κάποια προενίσχυση ή πεταλιέρα μπορεί να συνδεθεί στο aux in (cd in) του ενισχυτή. Αν δεν έχει προενίσχυση ή πεταλιέρα, θα ακούγεται μόνο καθαρός ήχος απ'τη 2η κιθάρα.( δεν θα μπορεί να έχει drive ήχους και εφφέ,ανεξάρτητα απ'ότι θα έχεις εσύ στο input) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Τσιγκούνης ή/και τεμπέλης είναι...ο φίλος σου? ;D Αν το μόνο ζητούμενο είναι σώνει και καλά να ακουστούν και οι 2 κιθάρες από έναν ενισχυτή,σου τις είπαν τις λύσεις. Αν όχι,πες του να αγοράσει ή να φέρει τον δικό του... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση