eangle Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 καλοοοοοοοο ! ! ζηλεύω :) σταυρο θέλεις να γίνουμε φίλοι ? ;D http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 eangle ωραιο avatar. Dedicated 2 Stavros ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 σταυρο θέλεις να γίνουμε φίλοι ? ;D Ειμαστε ηδη... ;) Αντε να κανουμε κανα προτζεκτ... eangle ωραιο avatar. Απο αβαταρ δεν ξερω,αλλα η στρατ ειναι το αβατο της κιθαρας.. Για γκιμπσοναδες.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί με το κομμάτι (συνθετικά) να μην έπαθα πλάκα, αλλά μου άρεσε το όλο feel και την άκουσα με το σόλο από το 2.20. Ειδικά μετά από το 2.46 το βρίσκω μεγαλειώδες. Εμένα με είδε τις προάλλες και μ' έλεγε Σταύρο. Το χειρότερο δε είναι ότι έπεισε και το Νέστορα ο οποίος με ήξερε ως Σπύρο. ;D Αυτό δεν είναι τίποτε, χθες να δεις τι έλεγε. Πρέπει να πίνει πρώτο πράμα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ΦΩΝΑΡΑ και δεν του φαινόταν: Διαφωνώ με το σεξιστικό περιεχόμενο των στίχων σου Παύλε Παπαδόπουλε. Δεν κάνουν one night stand οι γυναίκες….για ποιές τις πέρασες. ;D Ωραίο groove …….. (δ)αυλίαρικο track!!!! Ρε Γεώργιε Δέβρω έξω!…άρον τη stratocaster και περιπάτει…… ;) Παπαδόπουλα!!!!! Χα χα ΚΩΜΜΑΤΑΡΑ!!! :D Well done boys….μου θύμισε Blackfoot! Παπαδόπουλα δεν έχεις .vst harmonica στο cubase? ;D Ου να μου χαθείτε! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 την άκουσα με το σόλο από το 2.20. Ειδικά μετά από το 2.46 το βρίσκω μεγαλειώδες. Νεστορα με τιμας.Γιατι σε ξερω οτι εισαι δυσκολος... ;D Χαιρομαι που σ αρεσε αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσο ταιριαζει το σολον στο ολον.. Καλο ειναι. Ου να μου χαθείτε! Βρε καλωστονε.... Τωρα τελειωσες το σφουγγαρισμα? Οσο για τις γυναικες...αλλαξαν οι καιροι Λακηηη... Αλλοι ειναι αυτοι που κυνηγαν στεφανι... ;D ;D ;D Ρε Γεώργιε Δέβρω έξω!…άρον τη stratocaster και περιπάτει…… ;) O Γιωργης ειναι σεμνο παιδι. Οχι σα και μας που περδομεθα και θελουμε και μπραβο... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα τελειωσες το σφουγγαρισμα? Καλά ρε θα με τρελάνεις;;; που ήξερες ότι σφουγκάριζα; ??? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλά ρε θα με τρελάνεις;;; που ήξερες ότι σφουγκάριζα; ??? αχαχαχαχαχαχα! Αμα σου πω οτι χρησιμοποιησες και χλωρινη κλινεξ με αρωμα λεμονι,κερδιζω BAJA? Αφου τα παμε... Απο τοτε που βρηκα μελαχρινη θριξ εις το δαπεδον,σφουγγαριζεις μερα παρα μερα.. Αρχισε το σεξ εις το θρεντ... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Έφτασε η ώρα ν' αποκαλύψω το λόγο γιατί ο LK παρουσιάστηκε γενειοφόρος στο προηγούμενο βίντεο. Ακριβώς επειδή ανευρέθησαν ύποπτες τρίχες άλλου χρώματος του επιτρεπομένου στο πάτωμα, υπεχρεώθη σε οικιακές εργασίες (γαι παραδειγματισμό και μεταμέλεια) οι οποίες ηταν ατελεύτητες και ως εκ τούτου δεν έμεινε χρόνος για ξύρισμα. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Ξυρισθεις δε,λογω των δυσμενων εν Κοζανη καιρικων συνθηκων,τοδε ερμηνευομενον υπο τεραστιων ποσοτητων υδατος εξ ουρανου και της δημιουργηθεισης λασπης εις το οδοστρωμα,οι επισκεπται,λερωθεντων των υποδηματων τους,εισερχοντο εις την οικιαν του μεταφεροντες σεβαστες ποσοτητες χοος εντος,ο οποιος χρηζων επανακαθαρισμον, ηναγκασε τον Χριστοδουλον εις συνεχη δαπεδοκαθαρισμον οστις του αφαιρεσε πολυτιμον χρονον ενασχολησεως με μουσικας συζητησεις εις την αγοραν,''θορυβος''ονομαζομενην. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση