freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα με είδε τις προάλλες και μ' έλεγε Σταύρο. Το χειρότερο δε είναι ότι έπεισε και το Νέστορα ο οποίος με ήξερε ως Σπύρο. ;D Αμα τον ρωτησεις με τι παιζει,πρωτα απανταει ''με ΥAMAHA''? ;D Γεια σου ρε Korg! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Είναι πολλά τα όργανα παιδιά...οι εταιρίες...τα λογοτυπα...τα σεμεδακια....πολλές οι πληροφορίες...συγχωρήστε με..... Κorgious...ήταν κάποτε Korg...κάποτε... Κωνσταντίνος για τους εχθρούς και φίλους ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 That's the spirit boys... Πιστέυω πως πρέπει να ανεβάσετε λιγο το μπάσσο... Εκτος και αν με γελούν τα αυτία μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Για one night stand κάλα τα πήγατε ;D Εύγε ! 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 That's the spirit boys... Πιστέυω πως πρέπει να ανεβάσετε λιγο το μπάσσο... Εκτος και αν με γελούν τα αυτία μου.. μμμ... Αν ησουν ο guitaraddicted,θα ηθελες πιο δυνατα το σολο... ;D Σοβαρα τωρα...ισως να χεις δικιο. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 μμμ... Αν ησουν ο guitaraddicted,θα ηθελες πιο δυνατα το σολο... ;D Σοβαρα τωρα...ισως να χεις δικιο. Οχι ρε π***η μου... Με προδωσε το ατιμο το ονομα... Περαν της πλάκας, προσπαθω να κρινω αντικειμενικα(μμμμμμμμμμμμμ)... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος να μου ξεκολλήσει τα ακουστικά απ'τα αυτιά ρε παιδιά ;D Βρίσκω υπέροχο το γεγονός ότι είναι πασιφανές ότι άλλος παίζει κι άλλος τραγουδάει . Διαφορετική διάθεση μεταξύ σας αλλά super πάντρεμα . Ο ''συμφορουμίτης'' είναι λίγο πιο ρομαντικός Σταύρο κι ας έγραψες εσύ τους στίχους ;) . Το σόλο στο τελος με φτιάχνει πολύ για κάποιο λόγο .... η κουδούνα στο ρεφρέν λίγο μου τη σπάει αλλά και τι έγινε . .....give you peaceσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ 8) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος να μου ξεκολλήσει τα ακουστικά απ'τα αυτιά ρε παιδιά ;D Βρίσκω υπέροχο το γεγονός ότι είναι πασιφανές ότι άλλος παίζει κι άλλος τραγουδάει . Διαφορετική διάθεση μεταξύ σας αλλά super πάντρεμα . Ο ''συμφορουμίτης'' είναι λίγο πιο ρομαντικός Σταύρο κι ας έγραψες εσύ τους στίχους ;) . Το σόλο στο τελος με φτιάχνει πολύ για κάποιο λόγο .... η κουδούνα στο ρεφρέν λίγο μου τη σπάει αλλά και τι έγινε . .....give you peaceσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ 8) Το πιασες ρε θηριο το ssssssssssssss? Ωραια τα πες...επιασες το συναισθηματικο στρωμα του κομματιου! Ναι,η αληθεια ειναι οτι ο Τζορτζ ειναι πιο ''in'' συναισθηματικα στο κομματι. Ακομα και το σολο μου δεν ειναι ''μεσα'' στο πραμα.Βγηκε η χαρντροκια... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος Σπυρος? ;D ;D Ρε συ....παλι σταυροκαστερ? Sweet mama. That's sweet. ;) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Ρε συ....παλι σταυροκαστερ? Εννοειται... Αφου τα παμε:Eιναι η μοναδικη κιθαρα-προεκταση του νευρικου συστηματος του παιχτη... Γι αυτο δε μου σηκωνεις το τηλ? Και συ one night stand? ;D ;D ;D Εχω να σου πω... Και ν ακουσω βασικα.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση