freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Γιωργος Aν συνετελεσα στο να γραψεις και το πρωτο σου μηνυμα, ειμαστε σε καλο δρομο both. Να πω δημοσια οτι τα ριφ σου,μου μυρισαν αυθεντικοτητα απ το χιλιομετρο. Ασε τις μετριοφροσυνες και δωσε πραμα στο λαο... ;) Να σαι καλα Γιωργαρα μου! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Θα ηταν τουλαχιστον αγενεια απο μερους μου να μπουν οι ανθρωποι στον κοπο και μονο να τ'ακουσουν και να μην κανω το λιγοτερο που θεωρω σωστο.Και ειπαμε οχι μονο για να το λεμε. Να σαι καλα Γιωργαρα μου! U2 Σπυρο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Να σαι καλα Γιωργαρα μου! U2 Σπυρο μου ψιτ παίδες .... μόλις τελειώσετε τις αγκαλιές και τα φιλιά ;D ΓΡΗΓΟΡΑΑΑ το επόμενο . άηντε δουλειά μη καθόμαστε :P ps. Γιώργο οι πενιές σου τρέλα σκέτη ... καλώς ήρθες www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Να σαι καλα Kostas80. Eγω μεσα ειμαι αν θελει κι ο Σταυρος(ξερεις τωρα προσπαθω να τον δεσμευσω δημοσια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Eγω μεσα ειμαι αν θελει κι ο Σταυρος(ξερεις τωρα προσπαθω να τον δεσμευσω δημοσια). Στειλε πραμα λεμε! Ξερεις πια τι μ αρεσει...(εκτος απο ΤHUNDER) ;) Που σαι... Αν γραψεις τιποτα,γραψε μ αυτους τους ηχους τυμπανων. Ειναι καλοι. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Γραμει και γδερνει 8) Μεφτιαγκζες πρωι πρωι Θα εχω μια σουπερφακινροκενρολντεΐ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Thanks a lot Delta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση