Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Κυριακή, ρεπό, άρα ελεύθερος χρόνος, άρα ηχογράφησα 2 μέρη που μου ήρθαν σαν ιδέες όταν άκουσα το κομμάτι πριν καμιά ώρα :D Είναι από το αρχικό riff, και από την γέφυρα στην μέση. Αν σου κάνουν οτιδήποτε από αυτά, feel free να τα κρατήσεις! Cheers! NoizJamPart1.mp3 NoizJamPart2.mp3 www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Κυριακή, ρεπό, άρα ελεύθερος χρόνος, άρα ηχογράφησα 2 μέρη που μου ήρθαν σαν ιδέες όταν άκουσα το κομμάτι πριν καμιά ώρα :D Είναι από το αρχικό riff, και από την γέφυρα στην μέση. Αν σου κάνουν οτιδήποτε από αυτά, feel free να τα κρατήσεις! Cheers! Ωραίος!!! Ειδικά το 2ο μέρος μου άρεσε που πέτυχες κατά 90% τον ήχο της ρυθμικής. Nice, nice, άντε να στείλουν κι'άλλοι και στο τέλος θα κάνω ένα μεγάλο mix. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση