WilliamSats Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Στα πλαίσια μίας αναζήτησης και ρύθμισης ήχων στην RP500, έγραψα ένα backing track. Lead μέρη δεν έχω βάλει, αλλά ούτε και μπάσο. Ορμάτε παλικάρια και δώστε του να καταλάβει. Δεκτοί και οι πληκτράδες. Inst-Backing_1-192KBps.mp3 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Τι? Κανένας? 20 φορές κατέβηκε και κανένας δεν ανέβασε κάτι? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 ;D Γελάς έ? :D Είναι -δηλαδή- σα να μου λες, άρχισε να ποστάρεις πάλι bluesιές? ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 William αυτό δε θέλει σόλα. Θέλει φωνητικά από πάνω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεκτοί και οι πληκτράδες. Γι'αυτό σε πάω απεριόριστα ρε Billy. Είσαι ανθρωπιστής. :P Θα διαφωνήσω (?) με τον Σπύρο... νομίζω ότι θέλει μια καλή lead μελωδία από πάνω. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 William αυτό δε θέλει σόλα. Θέλει φωνητικά από πάνω. Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό ;D Γι'αυτό σε πάω απεριόριστα ρε Billy. Είσαι ανθρωπιστής. :P Είδες είδες? ΆΝΤΕ και οι έχοντες "Κιθαρο-MIDIα" ;D Θα διαφωνήσω (?) με τον Σπύρο... νομίζω ότι θέλει μια καλή lead μελωδία από πάνω. ;D Και εγώ έτσι το είχα σκεφτεί. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 ΆΝΤΕ και οι έχοντες "Κιθαρο-MIDIα" ; Δεν τσιμπάμε φίλος.... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τσιμπάμε φίλος.... ;D Γιατί είναι πολύ έξω απ'τα νερά σου το κομμάτι? ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Μην τον προγκάς! Και γράψει τίποτα ασανσέρια πάνω στα μπρουτάλ ρυθμικά σου..και φύγουμε όλοι για τον Πλούτωνα! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση