warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια καλησπερα...Τωρα αν ειναι ακυρο το θεμα μου δεν ξερω...Εχω βαρεθει να αλλαζω 9βολτες(καθε 2-3 βδομαδες) και μου περασε απ το μυαλο αυτο...γνωριζει καποιος κατι σχετικο? I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Κάνουν μια χαρά δουλειά αλλά ενας απλός μετασχηματιστής κάνει καλύτερη... και δεν χρειάζεται επαναφόρτιση. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Κάνουν μια χαρά δουλειά αλλά ενας απλός μετασχηματιστής κάνει καλύτερη... και δεν χρειάζεται επαναφόρτιση. +1 Με πρόλαβες http://www.plaisio.gr/Furntiture/Office-Machines/Batteries/Batteries/GP-Rechargable-Batteries-9V-200MA-GPR20R8-C1.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρα δουλευει το one spot ρε παιδια...τις μπαταριες για το μπασο τις θελω... :) I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Σου τελειώνουν οι μπαταρίες στο μπάσο ανά 2 3 εβδομάδες; Πόσες ώρες παίζεις τη μέρα; Μήπως ξεχνάς το καλώδιο στο μπάσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 α και ειχα παραπονο απ το bartonili που τις πινει σε 2-2,5 μηνακια.....Καλα εισαι τοτε. Και ειναι κ ακριβες οι 9V αλκαλικ... Τι κυκλωμα εχεις κ δεν χορταίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 mec με active μαγνητες...υπολογισε 3-4 ωρες την ημερα και τα βραδια 5 ωρες στη δουλεια (2-3 φορες την βδομαδα) συν ηχο στησιμο κλπ....αρκετες ωρες... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Furntiture/Office-Machines/Batteries/Batteries/GP-Rechargable-Batteries-9V-200MA-GPR20R8-C1.htm Δες αυτές. Λογικά θα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου μια επιπλέον φορτισμένη. Υπάρχουν κ φορτιστές. Μήπως να ψάξεις για Passive μπάσο; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δες αυτές. Λογικά θα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου μια επιπλέον φορτισμένη. Υπάρχουν κ φορτιστές. Μήπως να ψάξεις για Passive μπάσο; ;D Χαχαχαχαχα...λοιπον...το τελευταιο βραδυ στη δουλεια ειχα μαζι μου εξτρα δυο μπαταριες...ελα ομως που καμια δεν ειχε ζωη μεσα της...ως αποτελεσμα κατα τις τρεις και μιση και ενω τελειωνε το προγραμα το μπασο εβγαζε ενα υπεροχο ντραιβ...ελα ομως που εκεινη την ωρα παιζαμε το με το ιδιο μακο και το φοβαμαι και αλλα τετοια τραγουδια... ;D Λιγο ακυρο αλλα εγω γουσταρα με τον ηχο μου ;D Θα το ψαξω αυτο με τον φορτιστη.... Οσο για το passive μπασο.....Αχχχχχχχχχ....... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LamberBass Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Απλά πρόσεξε η μπαταρία να βγάζει τουλάχιστον 8.4V πλήρως φορτισμένη, γιατί μερικές "9βολτες" επαναφορτιζόμενες βγάζουν το πολύ 7.2V! ΥΓ: Περίεργο όμως που τελειώνουν τόσο γρήγορα, εμένα του Stingray μέσα σε 6 μήνες περίπου (παίζω κάθε μέρα) πέσανε στα 8.5V και είναι ok ακόμα. Γνωρίζει κανείς από τι εξαρτάται η κατανάλωση της προενίσχυσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση